MIN NYE SPISESTUE

FÅ DEN PRIKKEDE INSTAGRAM-KJOLE PÅ BUDGET

Untitled #388

http://www.rasaint.net/ - Glitter Graphics

Find den originale kjole HER
Jeg har længe været forelsket i denne fine lille prikkede sag, som dukker op i tide og utide på mit instagram-feed. Og jeg tager snart på en lille ferie med min mor og drømmer kun om, at få lov til at valse rundt i noget tilsvarende Réalisationpar’s fine prikkede kjole. Men jeg nægter altså at give 1400 kroner for en viskosekjole, bare fordi den har prikker. Så jeg har forsøgt at finde nogle mere budgetvenlige alternativer, såsom den fine topshop-kjole i venstre hjørne. Den er VIRKELIG sød synes jeg og så koster den under halvdelen af instagram-kjolen.

3 kommentarer

 • Jeanne

  Virkelig fin kjole! Og fine alternativer. Men hvordan får du originalen til at koste 850? 😅 For mig ser det ud som om den koster 195 US dollers og dermed omkring 1400 DKK..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hov, du har helt ret. Jeg tror jeg må have tastet forkert! Tak for rettelsen :-P

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Originalen er altså også i silke 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN NYE SPISESTUE