FORGOTTEN FIELDS

EN PRIKKET “KLOVNEKJOLE”

2017-04-04-06-31-24-1 2017-04-04-06-31-09-1 2017-04-04-06-31-22-1 2017-04-04-06-31-08-1 2017-04-04-06-31-26-1

Untitled #391

 

FARVERIGE SOMMERKJOLER

Reklamelinks: 1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER //

Når man sidder, med ryggen lænet op af en gevaldig lun træbænk, solen bragende ned ovenfra og ikke en vind rør sig, så føles selv en tirsdag først i april som en fredag i slutningen af juni. Sådan en slags tirsdag var det for mig igår. Hvorfor jeg nærmest demonstrativt, trak i én af de mest sommerlige og farverige kjoler i min garderobe – det manglede da bare! Kjolen købte jeg for en del år siden i genbrugsbutikken HUMANA (det er vist faktisk en kæde) som ligger lige ved siden af Alexanderplatz i Berlin. Så lige et tip, hvis I er på de kanter og kan lide genbrug, den butik er helt klart et besøg værd.

Gulvtæppet, har som sådan ingen relation til dette indlæg, som skulle handle om tøj, men jeg fik ét af de sidste der stod tilbage i Søstrene Grenes butik her i Odense. 289, mener jeg det kostede – og det er altså virkelig billigt for den her slags tæppe, synes jeg. Og så må man bare leve med at de første 10 af ens veninder har tænkt det samme, da de købte tæppet. Men jeg er virkelig glad for det og synes at det passer perfekt ind i min stue. Vil I se billeder af hvordan jeg har “stylet” tæppet, så skriv lige en kommentar.

   

4 kommentarer

 • Janni

  Uhh hvor udstråler du da bare SOMMER på disse billeder !! Vild med det :D

  Og ja tak til billeder med tæppet ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Bare lige sådan.. ikke for at kritisere eller noget (du må meget gerne lade være med at godkende den her kommentar, så den ikke bliver synlig) men jeg har set et program på dr3, hvor man ser, hvordan det er Mogens Amdi Petersen, der står bag genbrugsbutikkerne HUMANA, og han svindler med pengene og giver dem ikke (som han siger) til fattige i Afrika, men tager dem derimod selv. Jeg blev selv meget overrasket over det, og har siden været meget opmærksom, hvis jeg har afleveret tøj i genbrugscontainere eller lignende siden :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Selvom du ikke poster så ofte, så er du stadig en af mine yndlings blogs at følge. Du har nemlig din egen stil, der er helt og fuldkommen gennemført, og jeg bliver så inspireret af at læse med. Så derfor vil jeg rigtig gerne se, hvordan du styler gulvtæppet. Elsker generelt bare, når der er nye indlæg fra dig. ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, you are ready for spring! The dress is so super lovely!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

FORGOTTEN FIELDS