JEG SÆLGER UD AF MIN GARDEROBE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Processed with VSCOcam with kk1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with g3 preset

p1010130

Processed with VSCOcam with a5 preset

Jeg har prøvet at lave lidt forårs-rengøring i min garderobe, da jeg simpelthen har fået samlet mere tøj end jeg har plads til. Derfor har jeg genåbnet min tictail-shop, hvor I kan klikke de sager hjem I skulle have lyst til – meget nemt! Det fungerer nemlig som en helt almindelig webshop, hvor I vælger vare, betaler med kort og bestiller med det samme. Det er altså lidt nemmere end at skulle skrive over direct-messenger på instagram eller lignende.

I kan tjekke min salgsside ud HER og skriv endelig hvis der er noget tøj som I har set i tidligere blogindlæg som I er interesserede i, for det er meget muligt at jeg er villig til at sælge, men bare ikke har fået lagt det op på titail endnu.

2 kommentarer

  • Sophia

    Hej Johanne :-) Den sort og hvid ternede kjole du sælger, vil du tjekke, hvad den måler rundt om taljen? Er nemlig helt vild med den!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kjerstine

    Hej Johanne! Har du nogle erfaringer med at handle på boohoo.com? Hvad med told osv?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUIDE TIL ODENSES GENBURGSBUTIKKER + HAUL