DENIM OG BRODERI

PINK MØDER PUNK – GET THE LOOK

2017-04-29-05-47-29-22017-04-29-05-47-28-1

Siden jeg lagde DETTE indlæg op, har jeg fået mange kommentarer på hvor kjolen fra fra, og generelt ønsker om at kunne shoppe looket – pink møder punk. Derfor har jeg sammensat en lille collage med de items online, som jeg synes falder bedst ind i denne stil. Rå bikerboots møder flæser, guld og lyserøde nuancer. Jeg er fuldkommen tosset med det. Og som jeg skrev i føromtalte indlæg, så handler det ikke kun om “Pink+Punk” det handler bare om kontraster for mig. Det kan være hvide blonder tilsat en stråhat eller basttaske, så natur og fine detaljer bliver mikset. Eller det kan være smukt rødt blomstermønster på en kjole, tilsat en rå blå denim jakke. Hårdt møder blødt er i hvert fald et hit i min bog lige i øjeblikket.
getthelook

Untitled #404

Dette indlæg indeholder reklamelinks/affiliatelinks

2 kommentarer

 • Signe

  Hej Johanne. Kunne du ikke begynde at knytte en kommentar til indlæg som disse? Bare et eller andet. Jeg synes det bliver lidt kedeligt og intetsigende, når det er bare er “værsgo – tøj og links, hvis du forstår hvad jeg mener.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Signe.
   Det er noteret. Jeg forstår dig godt, tror jeg :-)
   Lige i tilfældet med dette indlæg, er det egentligt knyttet til dette indlæg: http://johannekohlmetz.dk/2017/04/pink-moeder-punk-foraars-inspiration/
   Hvor jeg har skrevet om hvorfor jeg synes “pink møder punk” er fedt – så dette er bare et opfølgende indlæg, “get the look” som overskriften hedder. Men du har ganske ret. Det ser måske lidt tørt ud, uden nogen ord overhoved.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DENIM OG BRODERI