STUDENTERKJOLE INSPIRATION

5 IDÉER TIL STUDENTEROUTFITS

studenter
Dette indlæg indeholder affiliatelinks/reklamelinks

Dette indlæg har længe været efterspurgt, så jeg håber at kunne leve op til forventningerne og levere en solid gang inspiration angående hvad man skal have på, hvis man er så sej og heldig at blive student i år. Hvid er en farve som er gennemgående i alle de outfits det er kotume at en studine har på. Både den dag huen bliver placeret på ens rystende og lykkelige hoved, samt til dimissions-seancen/ studenterkørslen. Jeg havde i hvert fald selv to hvide kjoler på. Men der er jo også tonsvis af studenterfester og i det hele taget sommerfester i vente indenfor de næste par måneder, så hvorfor ikke sørge for at dit studenter-outfit er ét som du kan brugepå alle mulige måder, til de festlige lejligheder og som sommerkjole. Jeg har sammensat fem forskellige studenter-outfits nedenfor som alle indeholder sager som ligger indenfor en rimelig budgetvenlige ramme. Så brug dette som inspiration til dine studenterdage eller bare som inspiration til at blive klar til sommerens fester.
Untitled #409Untitled #408

 

Untitled #410

 

Untitled #411

 

Untitled #412
Untitled #413
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

STUDENTERKJOLE INSPIRATION