DEN PERFEKTE SOMMERKJOLE TIL 300 KRONER

img_0592

img_0614

img_0642

img_0668

img_0589

img_0644
getthelook

Untitled #426
Dette indlæg indeholder affiliate links/ reklame links.Jeg luftede denne fine kjole for første gang idag, og høstede en ordentlig bunke komplimenter fra en sød kvinde jeg mødte i en genbrugsbutik. Hun mente at der da slet ikke var noget grund for mig, til at kigge efter sommerkjoler – jeg havde jo allerede den finesete af dem alle på. 300 kroner er jo til at overskue, sådan et dejligt mellemprisleje, hvor man virkelig føler at man får noget for pengene. Jeg er selvklart vild med de lidt 60/70’er agtige toner som kjolens snit og den høje hals giver – så selvfølgelig skulle den styles med et par cat-eye solbriller. Dem jeg har på er vist fra H&M (og flere år gamle) men det er simpelthen næsten ikke til at opdrive et lignende par online nogen steder, men jeg gjorde hvad jeg kunne. Det samme gælder altså desværre for mine sandaler (som flere af jer har spurgt ind til). De er købt i H&M for mange år siden og jeg synes det er svært at finde et par præcis magen til. Men ovenstående kommer ret tæt på form og højdemæssigt, skønt de er lidt mørkere.

 

6 kommentarer

 • Susanne

  Hei, hvor er kjolen du er avbildet i kjøpt henne? Var veldig fin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Johanne, hvor den bluse du har på på billedet i højre side af bloggen fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie

  Hvis du søger på “espadrilles” på asos kommer der nogle sko som er ret tæt på dine :) og de er en anelse billigere – så er tippet givet videre :) Fedt indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Tak for tippet. Jeg prøver at finde en billigere model til næste indlæg med skoene :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Winkel

  Ej hvor jeg elsker kjolen! Hvordan er den i størrelsen, for overvejer at bestille den og jeg ved ikke om jeg burde tage en UK 8 eller 10? Jeg er selv 175 høj og slank

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Jeg har den i en str 8 – og det lyder som om vi har ca. samme kropsform :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *