DENIM KJOLE & PLATEAU SANDALER

GUIDE TIL BACKPACKERE: HVOR MANGE PENGE BRUGTE JEG PÅ 3 MÅNEDER?

2 kommentarer

 • Frida R.

  Fed fed video!
  Har ikke planer om at tage til Bali lige foreløbigt (da jeg stadig mangler et år af gym), men tog mig selv i at se videoen til ende, og jeg er kommet frem til den konklusion, at det er fordi, du er så skøn og planter små frø af drømme i mig på denne ellers grålige tømmermændsdag. Tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mht. vaccinerne. MELD JER FOR GUDS SKYLD IND I DANMARK!! Man kan sparer 50% hvilket er enormt dejligt, så jeg endte med ik at gi så mange penge for mine vacciner. Og sørg for at du får en go’ vaccinationslæge. Jeg skulle til Thailand og Cambodja i 2 måneder og jeg fik at vide, at jeg ikke behøvede den mod japansk hjernehindebetændelse af den første vaccine læge jeg var hos (man skal jo have Hepatitis af to omgange, så jeg skiftede læge anden gang) – som faktisk havde glemt mig i venteværelset og derfor var ret stresset da jeg kom ind, så hun rushede bare igennem alt og sagde, at den fik jeg ik brug for. Min veninde, som havde været ved en anden læge fik derimod at vide, at hun slet ikke MÅTTE TØVE med at få den, fordi man ku dø og alt muligt uhyggeligt, så der sad jeg og fik en mindre “hjerneblødning” over bekymringer før rejsen, for hva sku der så ske nu? Heldigvis skete der ik noget, og jeg havde heller ikke rigtig brug for den vaccine, da jeg ik var afsted lang nok tid, til at den blev nødvendig samt at det var uden for sæson. Men boy, hvor var jeg bekymret og havde det dårligt efter det lægebesøg, fordi hun slet ikke havde tid til mig og hverken besvarede mine spørgsmål ordenligt eller hørte på hvad jeg sagde. Så SØRG VIRKELIG FOR, at jeres læge har go tid til jer og besvarer jeres spørgsmål og hører på jer, for sådan en dårlig lægeoplevelse er ik særlig fed, når man ska ud og rejse og ha nogle ret vigtige vacciner. Og mht. medicin, så kan jeg også kraftigt anbefale at have nogle mælkesyretabletter med. De koster ingenting og kan købes i håndkøb på stort set alle apoteker herhjemme, og er gode til at holde maven i balance, så den blir mere modstandsdygtig over for lumsk mad ;)
  OG så en tredje og lidt mere intim tilføjelse til helbredet: jeg oplevede på min rejse, at der faktisk var flere af pigerne som fik skedesvamp (too much info, I know. Sorry, men tro mig, det er nyttig paratviden at ha dernede). Pga. det fugtige klima, at man ofte ender med at rende rundt i fugtigt badetøj en stor del af tiden og måske endda i klorvand + det faktum, at man måske ik kommer til at spise sååå hensigtsmæssigt dernede, kan virkelig irriterer slimhinderne dernede og måske forårsage overvækst af candidasvamp, som kan gøre at det klør noget så rædsomt, lugter og svider og bare blir ret ubehageligt. Et godt råd vil være at gå til et ‘farmacy’, naturligvis og købe en stikpille-kur eller creme, og vær ik bange for at spørge, for de er virkelig søde og hjælpsomme og vant til det på apotekerne, selvom sådan noget intimt halløj ka være ret tabu i Asien (eller de var i hvert fald virkelig søde i Thailand og Cambodja, så kan kun forestille mig det er det samme andre steder. Meget religiøse steder som Maldiverne og Sri Lanka skal jeg dog ikke ku sige, men mon ik). Men hvis uheldet er ude, og man ikke kan gå til et farmacy, så kan mælkesyretabletter også bruges her (som stikpille). I’m so sorry for too much info, men hold op, hvor kom det lille trick in handy nogle gange, da sådan nogle girlish problems faktisk ka opstå ret nemt når man rejser længe i fx Asien eller andre lumre steder! Så tip hermed videregivet :)

  Ellers er jeg enig i alt, gode råd og tips, budgettet er også nogenlunde det jeg brugte (jeg rejse så med organisation, så der var alt sørget for og jeg ka kun tænke mig, at det nemt ku gøres billigere). Virkelig fedt med disse videoer :D Jeg vil også selv rigtig gerne prøve backpacker-rejse, hvor man netop helt selv bestemmer, men er den største tryghedsnarkoman ever med rejser (da jeg aldrig rigtig har rejst før, og derfor ingen erfaring har), så jeg synes det er virkelig dejligt at ha de her tips, specielt til transport rundt, som jeg altid har funderet over hvordan fungerer, når man rejser på må og få :)

  Så dejligt dejligt ^^

  Ps.
  Husk en go rejseforsikring hjemmefra, som dækker (sports)ulykker, sygdom, uheld osv. og tag ALDRIG dit pas eller andre vigtige dokumenter/ting med i bæltetasken uden grund, for alle tilfældes skyld :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DENIM KJOLE & PLATEAU SANDALER