HORSES AND STRAWHATS

img_0120img_0092 img_0071 img_0039 img_0067 img_0069 img_0089 img_0084 img_0108

Dette indlæg indeholder reklamelinks/affiliatelinks

JAAAAA! Sommeren er endelig kommet til fyn. Den var her i hvert fald igår og idag, men man ved jo aldrig med imorgen. Derfor er jeg selvfølgelig smuttet en tur hjem til mine forældre i Faaborg, hvor foråret altså bare nydes lidt bedre end inde i byen. Her er gule marker, stråhatte, ingen make-up,  ro og fred og ikke mindst friske asparges i haven. Er man i Faaborg kan jeg klart anbefale at trave en tur igennem Sundbakkerne (hvor disse billeder er taget) – og følge den sti som hedder Øhavstien. Det er en vidunderlig rute med udsigt over hele byen, og mælkebøttemarker så langt øjet rækker – fuldkommen perfekt til en romantisk picnic-tur!

getthelook

Untitled #415
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

TIP: LAV DINE EGNE HÅRBÅND