5 IDÉER TIL STUDENTEROUTFITS

POWER MORGENMAD, HVIS HELBREDET SKRANTER

img_9800 img_9806

Jeg har ligget syg de sidste par dage, det er vist en slags influenza der har kastet sig over mig. Så jeg ligger her i sengen, temmelig febrilsk fordi jeg gerne vil arbejde en masse, men ude af stand til at gøre meget andet end at sove og spise. Jeg prøver altid at spise sundt. Rigtig mange grøntsager og frugter og ikke så meget af alt det hvide brød og andre tomme kalorier. Jeg drikker masser af vand og spiser endda mine vitaminpiller troligt, men derfor rammer sygdommen altså alligvel et par gange om året. Og hvad kan man så gøre, for at sætte gang i sit immunforsvar igen? Man kan i hvert fald altid starte med at få fyret en ordentlig omgang C-vitamin indenbords, og det er lige hvad denne morgenmad byder på. Samtidig med at det hele smager sindsygt lækkert, hvis jeg selv skal sige det.
morgenmad-kopi

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

5 IDÉER TIL STUDENTEROUTFITS