MINE BRILLER & SOLBRILLER

STUDENTERKJOLE INSPIRATION

img_0323img_0344virkerduimg_0331img_0268img_0294img_0360getthelook

Untitled #407

Taske, 173DKK
Dette indlæg indeholder affiliatelinks/reklamelinks

Jeg sidder lige nu og arbejder på et KÆMPE indlæg med en masse studenteroutfits, så der er inspiration til de af jer som er så heldige at blive studenter i år. Når man bliver student er der jo rig mulighed for at have festlige outfits på, ikke alene til alle studenterfesterne, men selvfølelig også den dag man får huen på, til dimission og studenterkørsel. Hvid er den gennemgående farve når de gælder disse fester, men der er jo ingen grund til at det skal være et kedeligt outfit, eller en kjole som kun kan bruges den ene gang. En sød sommerkjole som den ovenfor kunne let bruges som studenterkjole, samtidig med at den er perfekt til lune sommerdage (som forhåbentligt, SNART er på vej).

   

3 kommentarer

 • Amalie

  Hej Johanne. Hvor er den fine kjole fra? :-) Jeg kan ikke se et link i indlægget.
  Vh. Amalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej Johanne
  Når jeg trykker på linket til tasken, får den mig hen på et af dine gamle blogindlæg med en video. Er det meningen? Hvor kan man købe tasken? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Marie,
   Jeg har lidt problemer med min hjemmeside – det beklager jeg. Linket skulle gerne virke nu! :-) Tak for heads up.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE BRILLER & SOLBRILLER