PINK MØDER PUNK - GET THE LOOK

SYNDIG VEGANSK BURGER MED SVAMPEKOMPOT

2017-05-02-12-29-39-12017-05-02-12-29-38-2
Det gik lige op for mig idag, at jeg snart har spist hovedsageligt plantebaseret i et år. Det er godt nok gået stærkt og virkelig blevet en inkarneret del af den måde jeg spiser på, og i det hele taget tænker på.  – Hvis I vil læse lidt om, hvordan jeg spiser og hvilke overvejelser der ligger bag så læs DETTE indlæg, da det her mere bare bliver en opskrift end et oplæg til debat.

Jeg har aldrig, heller ikke da jeg spiste kød, været vild med hakket oksekød, kun i en virkelig velsmagende kødsovs eller lasagne. Hakkebøf med  bløde løg er ikke min ting. Og heller ikke en burger ned en bøf i, jeg ville til enhver tid hellere have kylling. Men forleden da jeg var nede og handle, så jeg at man kunne få veganske “burger bøffer” og straks fik jeg lys til en rigtig syndig burger, så det gik jeg hjem og lavede – og det var SÅ lækkert! Bøfferne kommer fra det svenske mærke Hälsans Kök, og kan købes i i Fakta – lige nu er de på tilbud til 30 kroner for 4 bøffer. Bøfferne er lavet hovedsageligt af soyaprotein og hvedeprotein og ikke en masse mærkelig kemi. Den eneste nedtur er, at de desværre ikke er økologiske så vidt jeg kan læse mig frem til. Men de smager SKØNT, meget som