SMUKKE BILLIGE BADEDRAGTER

MINE SOMMERFERIE PLANER: MOTORCYKEL-EVENTYR

img_1272 img_0282 img_1298 img_1300 img_1278 img_1282 img_1306 img_1281
img_20170611_105506 img_20170611_095356

De sidste 2 weekender, har været mere eller mindre perfekte for mig. Accelererende på flere måder og fyldt med frihed og kærlighed. Men med mere eller mindre samme omdrejningspunkt: at suse afsted på landevejene, igennem det smukke danske landskab bagpå en gammel BMW motorcykel. Jeg har aldrig kørt på motorcykel før (red: siddet bagpå) – det tættest jeg har været på, er at sidde bagpå scooter i Thailand og Indonesien med Anna for et par år tilbage. Men det har jo ingenting på den fart og kraft som sådan en motorcykel skyder afsted med. Jeg er ikke en fart-djævel af nogen som helst art, jeg er nok det stik modsatte og er ikke særligt grænsesøgende lige hvad den slags angår, men det ændrer ikke på, at det er absolut fantastisk sjovt, at sidde bagpå en motorcykel når der bliver gasset lidt op.

Det er selvsagt ikke mig, der ejer denne 70’er kværn (det kalder mænd de her maskiner, så nu prøver jeg lige at se hvordan det går). Det er en særlig someone, som jeg planlægger at bruge en god del af denne sommer sammen med. Vi skal blandt andet til Sverige og aflægge visit hos min familie på en lille ø et sted i skærgården, og så er planen at følge landevejene igennem landet og måske endda helt til Norge. Der er ikke nogen rigtig plan – og det er sådan jeg fortrækker at rejse, ikke ud over at vi skal sove i telt og lave mad over trangia, og samle blåbær og kantareller og bade nøgne i skovsøerne (undskyld, det blev måske lige en anelse kvalmt dér).

I sidste weekend, havde denne særlige someone siddet og rodet lidt med satellit-funktionen på Google Maps og fundet frem til en lille havn, et sted på Nordsjælland. Vi skulle alligevel over broen for at besøge min søster, hendes mand og nu 3 børn, da hun i forrige weekend fødte en lille pige, tripple auntie Joe! Havnen vi kom til, efter næsten 3 timers kørsel igennem store mørke skyer, hedder Skuldelev Havn og ligger ud til Frederikssund. Og som vi nærmede os, begyndte skyerne at lette, eller trække til siden, eller hvad faen’ det nu egenligt er skyer gør. Og da motorcyklens motor endeligt gik helt ned i omdrejninger, for til sidst helt at stoppe få meter fra havnefronten, var alle skyer væk og aftensolen skinnede ned på os. Der var ca 1×3 meters græsplæne lige ud til vandkanten, og der, i blandt fiskekuttere og mågeskrig slog vi teltet op. En halv nat, mange grillpølser og nye kartofler senere, blev vi naturligvis vækket af to gæve fiskere, som skulle ud for at se til deres net. Men vi fik en sludder for en sladder og lov til at låne både fiskerhusets toilet og  2 sukkerknalder til min morgenkaffe, så der var ingen sure miner. Jeg har tænkt over efterfølgende, hvordan lige præcis den her slags rejseform passer mig aller bedst. Jeg trives helt utroligt godt, med at lave mad over trangia, sove i naturen, og ikke være bundet af andet end at skulle tanke benzin til køretøjet engang imellem. Det må være fordi det er så simpelt og så frit. Og måske også fordi jeg har fundet én at gøre de her ting med, som gør det hele meget sjovere.

Ud over MC-ferie i Sverige/Norge, har vi en roadtrip rundt i Danmark forude i den kommende weekend og med garanti en masse strandture herhjemme, hvis vejret tillader det. Og sidst på sommeren foreligger en lidt fjern og ukonkret plan – måske nærmere idé, om at låne eller leje en bil og køre et smut til Sydfrankrig og boltre os i havet på solbeskinnede kyster, drøne forbi et landskab, fuld af tørre lune marker og selvfølgelig vælte os i rødvin og romantik på små torve i idylliske landsbyer. Som I kan høre, fejler min fantasi aldrig og den har en evne (i det mindste i øjeblikket) til at forestille sig ethvert scenarie i hvert fald 50% mere romantisk end hvad de fleste andre mennesker ville. Men det føles godt og rart og jeg har al mulig grund til at tro, at denne sommer faktisk kan blive så skøn som jeg forestiller mig.

Det her blev lidt et mærkeligt misk-mask af ferieplaner og drømmerier, men jeg håber I synes det var inspirerende at høre lidt om hvordan jeg har intentioner om at spendere min sommer.

5 kommentarer

 • nanna

  ps. vi må da høre hvordan i har mødt hinanden!!

  Stort Knus – Nanna :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • c

  Du er så god Johanne. Det er en fornøjelse af følge med, og jeg håber du får en hel fantastisk sommer!<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Næ, nu må jeg føle mig snydt! Jeg bor intet mindre end klods op af Skuldelev, og tanken om, at min all-time favorite blogger har været lige for næsen af mig uden, at jeg vidste det gør da en anelse ondt (men måske var det alligevel meget godt, at jeg ikke dukkede uanmeldt op “Øhh, jeg ville bare lige sige hej ho ho ho”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nanna

  jeg elsker jo bare for faen din blog! dejlig indlæg <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Denne særlige someone skulle vel aldrig være en kæreste (eller er det al den information vi får for nu?). Jeg ville bare fortælle dig, hvor glad jeg er for at følge dig og dit særlige univers. Jeg synes du er så gennemført i din stil og i alt hvad du gør, og jeg ville selv ønske at jeg havde en “stil”, eller noget der var mig. Det synes jeg du virker til at have fundet, og det er inspirerende! Din måde at skrive og bruge ord på er jeg også fan af!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMUKKE BILLIGE BADEDRAGTER