MINE SOMMERFERIE PLANER: MOTORCYKEL-EVENTYR

SÅDAN UNGÅR DU AT SKABE EN SCENE MIDT I SINNERUP

img_1707

img_1711

Dette indlæg er sponsoreret & betalt af Gavie.

I sidste forrige var jeg til en fremragende studenterfest. Der var fri Cultshaker, partytelt, øl-bowling og alt hvad der ellers hører sig til, ved et vaske ægte studentergilde. Vi festede til den lyse morgen og havde en skøn fest. Klip til tre dage tidligere. Jeg står I Sinnerup sammen med Mads, hvis bror er studenten vi senere skulle fejre. Vi er en lille smule tømmermændsramte og nu for alvor pressede, efter at have været i både Imerco, Kop & Kande, Bahne, Magasin og en håndfuld andre butikker jeg ikke engang orker at nævne. Vi er sure, lidt på hinanden på skift, men mest på butikkerne som ikke har hverken det ene eller det andet af det vi søger, og som iøvrigt er utroligt dårlige til at sørge for at man som kunde kan se priserne på de vare der står fremme. Vi ender med at gå næsten tomhændede hjem og beslutte os, som en nødløsning for at tage en tur i Føtex dagen efter, for at lave en flyt-hjemmefra-kurv, med alt fra soveskulør til toiletbørster. Gaven blev vel modtaget og alt gik vist som det skulle, for lige præcis ved et studentergilde er gaverne vist det mindst vigtige. Men ikke dets jo mindre, kunne Mads og jeg have sparet en masse tid og dårligt humør, hvis bare jeg havde kendt til Gavie dengang. Gavie er nemlig et koncept hvor du igennem din chat i din facebook Messenger app, kan finde den helt rigtige gave. Gavie “robotten” stiller dig en række spørgsmål om vedkommende du skal forære en gave til. Det er både spørgsmål om dit budget men også om vedkommendes interesser, alder, køn osv. Og da jeg som en test tastede informationer ind som passede på studenten vi ledte efter gave til, kom der ikke mindre end 5 forslag frem, som stod på hans ønskeliste. For mig var det for eksempel lidt svært at sætte mig ind i, hvad en 19 årig dreng som er tech/gadget interesseret lige ønsker sig – og dér er Gavie jo genialt. Så hvis du også står og skal forære en gave, men er fuldkommen tom for idéer synes jeg at det er værd at prøve Gavie – det koster ingenting og kan potentielt set spare dig for at skabe en scene midt i Sinnerup ;-) Prøv Gavie HER.

untitled

Her er nogle af de ting som Gavie foreslog at jeg skulle forære til den 19 årige student.

Untitled #438

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE SOMMERFERIE PLANER: MOTORCYKEL-EVENTYR