GET THE LOOK: BABYBLÅ SOMMERKJOLER

SMUKKE BILLIGE BADEDRAGTER

Dette indlæg indeholder affiliate/reklame links.En rød Baywatch inspireret badedragt har stået øverst på min sommer-musthave liste i år og faktisk også sidste år. Men de badedragter som jeg har haft fundet, der passede i min smag kostede bare op mod 1000 kroner fordi der stod Ralph Lauren i ryggen – og den slags er jeg jo ret ligeglad med. Men endelig fandt jeg DENNE (som er den jeg har på, på billederne ovenfor) fra Missguided til bare 180 kroner, se det er en pris jeg kan være med på. Det er egentligt ikke fordi jeg har noget imod at investere lidt penge i et stykke godt tøj af en god kvalitet, men mere fordi at jeg ikke får brugt en badedragt så meget som en bikini, badedragten er mest for sjov og til at have på indenunder et par jeans eller denimshorts af og til. For ulempen er jo, at man ikke sådan lige kan få sol på maven. Med mindre man som jeg gjorde igår, sørger for at køre til en tilpas øde strand og tør ligge topløs der. Men for 180 kroner, synes jeg at badedragten sidder rigtig godt og er meget behagelig at have på.

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GET THE LOOK: BABYBLÅ SOMMERKJOLER