JEG UNFOLLOWEDE 48 PROFILER & DET GJORDE MIG GLADERE

8 KJOLER TIL OS DER ELSKER SLÅ-OM & FLÆSER

img_1763img_1736img_1789

img_1738

img_1804

img_1782
Dette indlæg indeholder affiliate / reklame links
Kjole fra H&M Divided – udsolgt online :-( SORRY!

skaermbillede-2017-07-04-kl-15-08-39

Jeg elsker flæser og slå-om kjoler i øjeblikket. Allermest når de to er kombineret selvfølgelig og tilsættes der så lidt blomsterprint, er jeg noget nær lykkelig. Mads sagde igår om denne kjole, at dem der havde designet den uden tvivl måtte have tænkt på de kvindelige kønsdele, da de lavede udskæringen. Den kommentar var lige dele sjov og foruroligende for mig. For hvad gør det så mit hoved til, i den ligning?
Jeg er nu temmelig uenig med ham, men det skulle jo ikke være første gang i historien at en mand og en kvinde kigger på den samme ting, men ser to vidt forskellige – og det er jo nu engang det sjove ved det.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

JEG UNFOLLOWEDE 48 PROFILER & DET GJORDE MIG GLADERE