CAMPING FOR NEWBIES - STARTERPACK

FREMME VED COMO SØEN – FINT SOMMER PLAYSUIT

img_1911 img_1949 img_1918 img_1960 img_1961Dette indlæg indeholder affiliate/reklame links.
Playsuit H&M, (ikke online) lignende HER // Taske, HER // Sko, HER

Efter 1(LANG) dags kørsel i vores lånte Golf, ned ad den Tyske autobahn nåede vi til Schweiz og Alperne, som vi valgte at køre igennem ad landeveje. Selvom Mads godt nok synes det var temmelig skægt, at køre uendeligt stærkt ned af de tyske motorveje, var vi begge enige om at turen igennem Schweiz skulle være i et andet tempo – man ser sgu ikke så meget når man tyrer afsted med 220 i timen. Alperne var fuldkommen fantastisk smukke og vores 2. dag på kør-selv-ferie endte i byen Menaggio ved Como søen. Vandet var klart, blåt og den helt perfekte temperatur. Bjergsøer er bare noget helt særligt. Vi fandt en lille campingplads som kunne huse os for natten, og selvom planen på denne tur er at lave mad over trangia, så meget som muligt, blev det altså en omgang pizza og pasta. I skrivende stund, har Mads netop åbnet en flaske hvidvin til 1,45 euro og jeg sidder og kigger ud over søen Lago di Pusiano, som ligger helt spejlblank, med knejsende bjerge i baggrunde. Vi netop ankommet til en ny campingplads, i et område der hedder Cascina Gera. Jeg tror godt jeg kunne vende mig til det her campingliv – som jeg iøvrigt nok skal skrive et mere dybdegående indlæg omkring, men det er lidt småt med strøm til min computer. Selvom jeg synes det tager helvedes lang tid at puste luftmadresser op, og aldrig kan finde ud af at lukke teltet ordentligt ;-)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CAMPING FOR NEWBIES - STARTERPACK