MIN YNDLINGS BIKINI

MERRY GO ROUND – GENÉVE OUTFIT

img_2238 img_2191 img_2240 img_2216 img_2198

img_2243

Dette indlæg indeholder affiliate links/reklame links.

Sko, 249DKK HER // Top, Zara (udsolgt) lignende 224DKK HER // Shorts,299DKK  HER // Taske, 200DKK HER // Solbriller, 749DKK HER

Jeg er hjemme i Danmark ingen. Og sikken en velkomst. Gråvejr og regn i lange baner. Mads og jeg er allerede igang med at prøve at finde tid og penge til at rejse afsted igen – livet er simpelthen for kort til efterårs somre. Imens regnen tager til udenfor sidder jeg og redigerer billeder fra vores tur. Her får I et outfit jeg havde på da vi kørte over den Schweiziske grænse og til Genéve. Den del af byen (primært Rue de la Croix-d’Or, midtbyens store shopping område) som vi befandt os i, var ikke udpræget hyggelig, men vi fik shoppet lidt og Mads tog mig med ind i et Tesla showroom, fordi han elsker biler, men ved at jeg synes de bæredygtige af slagsen er ret seje – et godt kompromis synes jeg.

2 kommentarer

  • In love with the bold look with the denim shorts!
    Cotton Frill Midi Skirt – CAMEL

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    Hej Johanne! Vil bare lige sige at jeg har fulgt med siden både du og jeg gik i 9./10. klasse og du har virkelig udviklet dig kreativt og er meget, meget inspirerende og reel. Fortsæt det gode arbejde! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN YNDLINGS BIKINI