DET PERFEKTE SOMMER JUMPSUIT

MIN YNDLINGS BIKINI

img_2467 img_2427 img_2520 img_2444 img_2504 img_2566
Billeder taget ved Lac d’Annecy i de franske Alper.
Shop Storm Swimwear HER

Mange af jer har spurgt ind til denne bikini, når jeg har vist den frem på instagram – og den er fra de Australske badetøjsmærke Storm Swimwear. En lille fin historie jeg vil knytte til dette brand, er en oplevelse jeg havde sidste år da jeg skulle til Bali. Jeg forelskede mig hovedkulds i denne bikini cirka en uges tid inden jeg skulle rejse, og skrev som en lille notits til min bestilling at jeg meget håbede at pakken ville nå frem inden turen gik til Bali. Jeg fik besked tilbage om at SS havde deres varelager på Bali og at de derfor bare ville få pakken bragt ud til mit hotel når jeg ankom – uden ekstra omkostninger for mig. Så jeg sendte en mail med navnet på mit hotel, og dagen efter jeg ankom til Bali, ringede receptionen og fortalte at der var kommet en pakke til mig. Det kan man da vist kalde service – og så endda helt omme på den anden side af jorden. Derfor har min oplevelse med levering fra Storm Swimwear jo været lidt særpræget. Kvalitetsmæssigt er den her bikini virkelig god, den har klaret de salteste have og den stærkeste sol i snart halvandet år og er stort set ikke blevet afbleget eller stiv i stoffet. Desværre er der ikke flere bikinier tilbage med samme print som min, men der finder alle mulige andre smukke prints i samme form, og også nogle andre fine bikinier.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET PERFEKTE SOMMER JUMPSUIT