ALTING MED MÅDE OGSÅ BARE BRYSTER & ET OUTFIT

Relancering af Hvisk + konkurrence

styling-1
Dette indlæg er sponsoreret af Hvisk.com

Mange af jer har spurgt ind til og bemærket en yderst farvestrålende ring som jeg har båret på mange af mine seneste billeder. Ringen er fra Hvisk.com og jeg har stort set ikke haft den af siden den kom med posten. Her i maj måned har Hvisk.com relanceret deres side, således at de nu også sælger tøj fra blandt andet Minimum, Second Female og 2nd Day. Faktisk er det et helt univers af mode og kreativitet. Måske I har set på instagram (det har jeg nemlig) eller hørt om  de styles som stylister hos Hvisk.com laver? Det er gratis at oprette sig som stylist inde hos Hvisk, og herefter har man mulighed for at optjene point. Collagerne i dette indlæg er nogle jeg har lavet i Create, hvor man både kan uploade sine egne billeder, eller bruge nogle af de mange fine inspirationsbilleder som allerede ligger derinde. Og så kan man bare give den fuld skrue med at lave looks, eller moodboards med ens yndlings tøj og smykker fra hjemmesiden. Og netop dét, er hvad I skal hvis I vil vinde 500kroner til at shoppe for hos Hvisk.com

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN:
Opret dig som stylist HER – og lav en mega kreativ og flot collage ved at bruge deres værktøj Create. Det kunne være en collage hvor du styler det smykke, eller item som du ville shoppe hvis du vandt konkurrencen. Når du har lavet din collage skal du skrive en kommentar til dette indlæg med dit stylistnavn og et link til den collage du har lavet. Jeg glæder mig helt vildt meget til at se hvilke kreative bud I kommer med. Konkurrencen løber over 10 dag, og vinderen får besked direkte via mail.
GOOD LUCK!

styling

Find min ring HER

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALTING MED MÅDE OGSÅ BARE BRYSTER & ET OUTFIT