NYT SØNDAGS-INDLÆG: MIN UGE I BILLEDER #1

GLIMT AF MIN LEJLIGHED AUGUST 2017 – OG MINE BEDSTE BOLIGFUND ONLINE

img_3446 img_3417 img_3424 img_3429 img_3435 img_3442

getthelook

skaermbillede-2017-08-18-kl-22-21-58

skaermbillede-2017-08-18-kl-23-46-52
Dette indlæg indeholder affiliate/reklame links.

Det er efterhånden længe siden jeg har delt billeder fra min stue, eller min lejlighed i det hele taget. Og der er sket en del, mit soveværelse er blevet omrokeret, jeg har istandsat et gammelt bord, som nu fungerer som spisebord, i stedet for det klapbord fra Jem&Fiks  jeg i næsten 8 måneder kaldte mit spisebord. Og så har jeg fået en ordentlig m*therf*cker af en sofa i min anden stue. Jeg havde sværget at jeg aldrig skulle have en eller anden “kedelig” kæmpe sofa med chaiselong eller et tv i min stue. Men i skrivende stund ligger jeg henslængt på netop en chaiselong sofa med udsigt til en fladskærm, den er slukket – bevares, men den er der. Og det er faktisk helt okay. Får når man er to mennesker der skal se en film, er det altså fedt nok at gøre det på et fjernsyn i stedet for en lille computerskærm. Ud over de store møbler, finder jeg hele tiden nye småting, spejle, nips og selvfølgelig planter som jeg fylder mit hjem op med. Og jeg har snart så meget, at jeg ikke kan finde plads til det – så inden længe tager Maiken og jeg en tur på Havnens søndags-loppemarked her i Odense og sælger ud – jeg skal nok annoncere mere, når tiden kommer. Og jeg overvejer derudover også at sælge nogle af mine gamle boligartikler på min tictail (der er allerede lidt) – puder, tæpper og småting. Hvad ville I sige til det?

3 kommentarer

 • Camilla

  Hvor er din alt for lækre sofa fra!!!? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Balschau

  Hvor er din sindssygt flotte sofa fra?!! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvor er den lille blå lampe fra? Super lækker og inspirerende lejlighed du har Johanne!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT SØNDAGS-INDLÆG: MIN UGE I BILLEDER #1