GLIMT AF MIN LEJLIGHED AUGUST 2017 - OG MINE BEDSTE BOLIGFUND ONLINE

PINK SCHOOL GIRL VIBES

img_3570img_3492 img_3464 img_3543 img_3559 img_3519 img_3521
getthelook
skaermbillede-2017-08-19-kl-20-03-27
Dette indlæg indeholder affiliate/reklame links.

Kender I det at man vågner op, og er i humør til at klæde sig ud som en skolepige fra 60’erne? – Nå, ikke? Men det var nu altså sådan jeg havde det imorges. Også selvom Mads, efter at jeg lagde en video på min instastory af min sokke-sandal-situation, sendte mig en besked: “sokker i sandalerne? #nogo” – han har tydeligvis aldrig set Blair Waldorf i Gossipgirl.  Da Anna og jeg var færdige med at drikke lørdagskaffe på Den Smagløse Café, spottede jeg disse fine lyserøde vægge på underetagen af Brandts – de reklamerer for en Vilhelm Lundstrøm udstilling der lige nu er på museet, som jeg faktisk også gerne vil ind og se – det er farver og colorblock inspiration til den helt store guldmedalje.

1 kommentar

  • Rikke

    Du ville være et kæmpe hit i Japan med det look, de er fuldstændig skøre med høje lyse modeller og med skolepige looket, lige her får de det hele i en fin pakke.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMT AF MIN LEJLIGHED AUGUST 2017 - OG MINE BEDSTE BOLIGFUND ONLINE