10 SPØRGSMÅL JEG ALDRIG HAR SVARET PÅ // DEL 2

TESTER BRUSH AND STRAIGHT & VISER MIN MORGENRUTINE

Dette indlæg er sponsoreret af OBH Nordica.

 

img_3589 img_3582 skaermbillede-2017-08-21-kl-14-09-08
Morgenhår. Dovenskabens forbandelse, jeg går i bad om aftenen og sover med vådt hår for at spare tid om morgenen – det betyder også bare at mit hår virkelig har brug for noget hjælp når jeg vågner.

img_3580
Sådan ser mit hår ud efter bare et par minutters brug af Brush and Straight

Jeg har været med i et totalt sejt indsamlingsshow sammen med en masse af mine youtube-kollegaer her for nyligt og da jeg gjorde mig klar til dagen, filmede jeg denne lille video til jer. Videoen er lavet i samarbejde med OBH Nordica, fordi de har givet mig muligheden for at teste deres nye 2-i-1 stylingværktøj, en børste der glatter dit hår imens du bruger den – GENIALT. Og det mener jeg sådan helt oprigtigt. Videoen taler ret meget for sig selv, og jeg vil anbefale jer at tjekke den ud hvis I går med tanker om at købe en Brush and Straight børste eller bare er nysgerrige på om det virker, for det meget tydeligt at se en forskel fra inden jeg bruger børsten og til efter. Det er en mere skånsom måde til at få sit hår glattet på end med en klassisk glattejern og det færdige resultat er også lidt anderledes. Det ser væsentligt mere naturligt ud og det kan jeg godt lide. Selvfølgelig er der nogle frisure som bliver super fede ved brug af et glattejern, men til hverdags styling af hår som mit, er det her en fed løsning – og så er det mega nemt og hurtigt. Børsten har keramisk belægning og varmefiksering på 210 grader, som netop er mere blid mod håret end de to keramiske plader som man bruger i et glattejern. Ud over at være nem og hurtig, kommer børsten også med en 2,8 meter lang ledning, så hvis man som mig bor i en gammel lejlighed med meget sporadisk plantede stikkontakter, er det ret fedt at kunne nå hen til et spejl til trods. Alt i alt får Brush and Straight altså en kæmpe tommelfinger opad fra mig og det kommer helt sikkert til at gøre min dovne tilværelse med mit nyklippede pandehår en helt del nemmere (og kønnere).

1 kommentar

  • Sara

    Hej Johanne
    Fin video du har lavet. Dejligt at det er så afslappet.
    Jeg er egentlig nysgerrig efter at vide hvor din halskæde er fra? Du har den ofte på og den er meget fin.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 SPØRGSMÅL JEG ALDRIG HAR SVARET PÅ // DEL 2