Relancering af Hvisk + konkurrence

TILBAGE EFTER FERIE-RADIO SILENCE

img_3225 img_3202 img_3231 img_3260 img_3251 img_3222 img_3272
Skjorte, vintage // Shorts, vintage // Taske, vintage // Sko, vintage Dr. Martens //  Solbriller, Prego

Jeg har brugt de seneste uger på at nyde sommerferien med henholdsvis Mads og min egen familie og gode venner. Når der ligesom er to af alting, er der pludseligt meget at se til – men det er jo kun dejligt! Vi har været i sommerhus i Hvide Sande og en lille uges tid i den svenske skærgård (som sædvaneligt) med min familie. Så der er blevet plukket svampe og blåbær i et væk, spist masser af lækker mad og drukket rigeligt rødvin og G&T. Men nu er jeg tilbage på pinden og prøver så småt at få sat lidt struktur på min, stadig skolefri hverdag som selvstændig. Jeg har brugt det meste af dagen idag på at omrokere i hele lejligheden – det er ligesom om, at det at der er rent, ryddeligt og ikke mindst æstetisk flot herhjemme, giver mig meget mere overskud til at sætte mig ned for at arbejde, eller gå igang med at filme videoer til youtube. Ud over at rydde op, har jeg også gået en laaang tur med Anna og været på lidt genbrugsshopping – nye (eller gamle er det jo så) pyntegenstande, møbler eller lignende giver også god anledning til at få ryddet op, så man med det samme kan tage det nye køb i brug. Jeg fik Anna til at knipse lidt billeder af dette outfit der, pånær mine solbriller, alt sammen er genbrugsfund. Skjorte og shorts fandt jeg i en lille Mission Afrika som ligger i Langeskovs centeret her på fyn – et sted jeg aldrig havde regnet med at skulle plante mine fødder, men hvis der er en genbrugsbutik, er jeg altså ikke kræsen. Jeg håber I nyder det sidste af jeres ferie og at I er klar til en masse spændende indhold fra min side, for jeg har hovedet fuldt af idéer og spændende samarbejder som snart skal sættes i søen. Hvis I går med en god idé, som I synes jeg skal lave video/blogindlæg om, så skriv det endelig i kommentarfeltet – for jeg vil hellere end gerne være til hjælp!

6 kommentarer

 • Clara

  Hej Johanne. Var der ikke noget med, at du læste spansk (eller et andet sprog), for få adgang til et studie i år, eller er det mig der husker forkert? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Har to indlæg jeg tænker kunne være interessante for dig at skrive – og for os at læse :-)
  Det første er et indlæg om hvordan det er at have en kæreste ift at være single. Altså ikke på den der “fordele og ulemper måde”, men mere hvad det har ændret indeni dig, følger der bekymringer med, hvad giver han dig som er så godt at du vil give ham så meget af din tid, osv. Håber det er til at forstå nogenlunde hvad jeg mener, en beskrivelse af tosomheden.
  Det andet er hvad du ville sige til dit 18-årige jeg, hvis du fik muligheden.

  Så er der ting jeg er nysgerrig på, og jeg ved ikke om jeg har misset et indlæg eller glemt det, men hvad er dine planer mht uddannelse og arbejde? Hvor vil du gerne bo, landet eller byen? Vil du have børn? Vil du have dyr? Hvad drømmer du om at fremtiden skal bringe?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde Kaja

  Flere daily vlogs! de er altdi tid så hyggelige :) eller måske flere indretningsvideoer, du har nemlig en super fed stil :)
  mvh Matilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hej Johanne. Hvor er din halskæde fra? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dit outfit er simpelthen SÅ fint!! Glæder mig til at følge med i dine spændende planer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • P

  Opdateret apartment tour! Skal til at flytte i lejlighed selv, og mangler inspiration. Gerne indlæg med online sites, der sælger billigt nips/møbel/udsmykning, hvis du kender sådan nogle.
  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Relancering af Hvisk + konkurrence