MIN UGE I BILLEDER #3

FØR & EFTER BRUG AF BRUSH AND STRAIGHT BØRSTEN

img_3699 foerefter img_3687 img_3728

Dette indlæg er sponsoreret af OBH Nordica.

Jeg testede denne børste i en video som I kan se HER. Og kort sagt, så er jeg bare rigtig godt tilfreds med den her børste. Og jeg lover jer at det ikke er noget jeg skriver fordi det her indlæg er lavet i samarbejde med producenten af børsten! Mange af de produkter som lyder for gode til at være sande, er det også ofte. Dg for en som mig, med tykt og både kruset og let krøllet hår, lyder “naturligt glat hår på få minutter” til at være én af de ting, der er for gode til at være sande. Men faktum er, at jeg vitterligt får glat i løbet af ganske kort tid, ved at børste mit hår igennem med OBH Nordicas nye Brush and Straight. Børsten er selvsagt et 2-i-1 stylingværktøj, som både glatter og udreder håret – og så kommer den med en ekstra lang ledning på 2,8 meter, hvilket bare er enormt praktisk, hvis man som jeg bor i en lejlighed med meget sporadisk plantede stikkontakter. Børsten har en keramisk belægning (der hvor varmen kommer fra) og en varmefiksering på 210 grader – og selvom det er varmt, er den her børste stadig langt mere skånsom end eks. et glattejern, hvor du ligger håret ind imellem to keramiske plader som varmer med fuld kraft fra begge sider. Og netop dén forskel kan man også se i resultatet af glatningen med børsten – det bliver mere naturligt at se på og ikke så flat og fuldkommen lige som det ville med et glattejern. Til morgener hvor jeg vågner og mit hår (som det ofte gør) på mystisk vis har forvandlet sig til en fuglerede i løbet af natten er børsten genial. Den er varm på ganske kort til og så reder jeg bare håret igennem et par gange og får resultater som dem I kan se på billederne ovenfor.

Læs mere om børsten, og find ud af hvor de forhandles HER.

   

3 kommentarer

 • Mia

  Hey Johanne. Jeg kom lige til at tænke på, om det bare er mig der har misset et indlæg eller to, eller om der mangler en slutning på din Sydamerika-rejse? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Før billedet er så meget flottere end efter! Det er alt hvad jeg drømmer om ift. flot hår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg kan faktisk bedre lide dit “før-billede”, da dit hår på “efter-billedet” ser meget slidt ud i spidserne… :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN UGE I BILLEDER #3