SENSOMMERENS MUSTHAVE: DEN RØDE SWEATER

MIN UGE I BILLEDER #3

img_20170829_214843_1img_20170830_210140
Mandag var en vaskeægte sommerdag her i Odense. Og en fremragende start på OFF – Odense filmfestival. Én af Mads gode venner var i byen for at vise en kortfilm han havde instrueret, så jeg brugte det meste af dagen på at slikke sol, se film, snakke om film og og aftenen på drikke drinks på Den Smagløse Café. Og så på at spise et af mine absolutte favoritmåltider: artiskok med smør og salt. Har man aldrig prøvet sådan en sag skal det altså gøres. Da jeg var lille var jeg faktisk overbevist om at det var min livret.

img_20170901_124755 img_20170901_154423_1 img_20170901_173155
Tirsdag tog jeg på shoppingtur til Rosengårdscenteret. For mange mennesker er de automatiske døre der åbner sig ved rød eller gul indgang lige med porte direkte til helvede. Men jeg har aldrig haft den aversion imod storcentre. Bevares, jeg gider ikke sidde og drikke kaffe inde på storetorv, men jeg gider da godt shoppe amok i Zara og H&M’s udsalg. Jeg købte imidlertid ikke rigtig noget. Jeg ledte efter flotte mom-jeans og så en kjole til Guldtuben der løber af staben nu på lørdag den 9. September. Jeg fandt ingen af delene, selvom bukserne på ovenstående nu var et meget godt bud, de hedder bare Mom jeans, til dem som kunne være interesserede.
mmscamera_2017-08-30-13-19-01img_20170903_174629img_20170903_174644
Onsdag var jeg på genbrugsjagt med Maiken, turen gik til Glamsbjerg – som har nogle virkelig gode genbrugsbutikker og også til Assens, der var lidt mindre prangende på det punkt. Men jeg fandt nogle ret gode sager – som i kan se “in action” lidt længere nede i indlægget. Jeg havde også været et smut i Søstrene Grene efter lidt nyt til mit badeværelse. Alle kasserne og det gule håndklæde er købt derinde. Og jeg synes kasser er en ret fin måde at opbevare sit rod/sine tusind cremer og beauty produkter, og samtidig pynte et rum op med lidt farver.

img_20170831_200134
Torsdag var der mere film. Og faktisk også en ret vild gratiskoncert med Odense symfoniorkester. Inde foran Brandts museum blev der vist film på storskærm hver aften hele ugen og torsdag var det tid til James Bond – Skyfall. Så inden filmen gik igang spillede symfoniorkestret en masse titelsange til forskellige James Bond film. Film i det fri er helt genialt, det giver en helt anden oplevelse. Vi sad en lille gruppe venner på medbragte tæpper og drak kaffe fra termokande og spiste (ret lækre og billige) sushi-wraps fra et sted på Vintapperstræde.

img_20170903_134317_1 img_20170903_112711
Fredag var en hjemmedag. Ingen vilde udskejelser eller drinks-drikning til mig. Jeg gjorde rent i lejligheden og fandt plads til mine seneste genbrugsfund. De fine teaktræshylder fandt jeg til bare 125 kroner stykket hos Genbrugs Hallerne her i Odense. Og alle pyntegenstande der er stillet frem på hylderne, er de resterende fund fra tirsdagens genbrugsjagt sammen med Maiken. Jeg synes faktisk det er blevet virkelig fint. Hylderne hænger i mit soveværelse, som undergår lidt af en omrokering i øjeblikket. Jeg skal nok vise jer billeder når jeg er ved at nå i mål med det projekt.
img_20170902_142552_1 img_20170902_142541_1
Lørdag spiste jeg hotdogs og så australsk fodbold, jep – du læste rigtigt. Det er ikke ligefrem sådan jeg plejer at bruge mine lørdage, men det var hyggeligt udover al forventning og faktisk også ret underholdende. Mads ene søster er netop begyndt at spille og derfor skulle vi selvfølgelig ud og vise vores støtte. Og at der så, i bedste australske stil formoder jeg, var tilhørende kolde øl, sodavand og”barbecue” til kampene gjorde det til en ret fin lørdagsaktivitet.
img_20170903_175118 img_20170903_175115
img_20170903_194110_1
Søndag fik jeg syslet med et projekt jeg endelig fandt tid til at gå igang med – nemlig at dekorere min kjole til Guldtuben. Jeg fandt, som tidligere nævnt ikke noget outfit til lejligheden da jeg var ude og shoppe i løbet af ugen. Til gengæld faldt jeg over en kasse fyldt med blomster i en fin støvet lilla nuance til 25 kroner i en genbrugsbutik. Det satte gang i idéerne og med lidt tålmodighed, sytråd og stoflim, tror jeg nok at jeg skal ende med at få lavet en virkelig fin kjole. Selve kjolen er et gammelt genbrugsfund jeg aldrig har fundet den rette anledning til at bruge, så det er vist også på tide. Inden jeg fandt min seng og 4 afsnit i 2 sæson af serien The Path (som er virkelig spændende!) drak jeg kaffe og the med verdens bedste Anna. Hun har fået sig en baret – og har en baret nogensinde set så nuttet ud på nogen før?! Ja, jeg spørger bare.

   

2 kommentarer

  • Sara

    Hvor er bukserne fra som du har på med den stribede trøje hvor du sidder ned. Altså de lyse jeans :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

    Hvor er de fine ‘tassel’-øreringe fra?😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SENSOMMERENS MUSTHAVE: DEN RØDE SWEATER