DEN NEMMESTE SPICY GRÆSKARSUPPE

START DAGEN MED AT GØRE 3 GODE TING FOR DIN KROP

Advertisement
img_4469

img_4496

img_4467img_4482

img_4511

Dette indlæg er sponsoreret af Vichy.

Huden er kroppens største organ. Det vidste jeg jo godt – men det er ikke noget jeg tænker over på daglig basis. Gør du? Huden kæmper hver dag for beskytte sig selv og resten af din krop og den er udsat for en hel del og bliver påvirket af selvfølgelig sådan noget som UV-stråling, men faktisk også stress, træthed og kost. Og hvis mange af disse faktorer spiller ind i din dagligdag (som de gør i min) – så er det altså noget man kan se på sin hud, hvis man da ikke sørger for at pleje den ordentligt. Hvis jeg eksempelvis sover for lidt, drikker for lidt vand og for meget alkohol, kan jeg tydeligt se det på min hud indenfor få dage. Den bliver rug (særligt i ansigtet) og totalt udtørret at se på. Derfor prøver jeg hver morgen – og for så vidt også hver aften, at gøre noget godt for min krop og min hud, så jeg kan #WinTheDay. 1) Jeg drikker et stort glas vand med citron, og nogle gange også ingefær alle de morgener jeg husker det og så øver jeg mig i i at spise morgenmad. 2) Jeg har nemlig i rigtigt mange år, altid skippet morgenmaden fordi min appetit var så lille om morgenen. Men jeg prøver at spise noget, og det er oftest lidt frugt, en smoothie eller stegte grøntsager det bliver til. 3) Og så vasker jeg mit ansigt, enten med en mild ansigts scrub eller bare en ansigtsrens, inden jeg bruger min booster fra  det franske apotekmærke Vichy og til sidst en ansigtscreme. Og de uger hvor jeg er konsistent og starter mine morgener på den måde, er det tydeligt at se en forskel på min hud. Den ser mindre tør ud – og får den der “glød” som vi kvinder så ofte taler om og higer efter. Og når min hud ser sådan ud, så har jeg også meget mere selvtillid til at gå rundt uden make-up (hvilket jeg gør i stort set alle hverdage). Og det kan man sagtens, tør hud eller ej, selvfølgelig – men det er bare federe, at se sig selv i spejlet uden make-up og så faktisk kunne lide det der kigger tilbage på en.

Om Vichys Minéral 89 Booster.
Det her er et produkt som først og fremmest gør huden mere modstandsdygtig for eksterne faktorer. Derudover tilfører produktet fugt og sørger for at din hud forbliver frisk igennem hele dagen. Se på det som din daglige dosis styrke til huden. Ligesom du fylder din mave med noget godt og nærrende så du kan være frisk hele dagen, bør du gøre det samme for din hud – særligt den i dit ansigt! Boosteren er let og gele-agtig, absorberes hurtigt af huden og indeholder blot 11 ingredienser, det gør den ikke mindre effektiv. Men det gør den mere egnet til alle hudtyper – også de sensitive. To af de ingredienser er Vichy miniraliserende termalsk vand og hyaluronsyre. Vichy miniraliserende termalsk vand er rig mineraler, som har en dokumenteret effekt huden ved at balancere PH-værdien i huden og også fremskynde fornyelse af huden. Hyaluronsyren fungerer som en magisk fugtbinder, der holder fugten i huden.
Vichy Minéral 89 kan prøves her – og har en estimeret pris på 189DKK for en 50ml glasflaske med pumpe.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN NEMMESTE SPICY GRÆSKARSUPPE