JEG GIK I BAD I MIT FITNESSCENTER FOR FØRSTE GANG I 6 ÅR

ER DU GOD TIL AT SIGE NEJ?


Sponsoreret af Kræftens bekæmpelse og TrygFonden

Måske har du allerede set den her ret geniale video lavet af Kræftens bekæmpelse og TrygFonden, som hylder alle unge mennesker for vores evne til at sige nej med en røgfri fremtid som omdrejningspunkt Nej til at tage opvasken, nej til at være hjemme inden klokken 12 og helt klart nej til at tage med mor til zumba. Og selvfølgelig: nej til rygning. Jeg kender en hel del venner og veninder der har røget lidt til fester men har besluttet at stoppe og de er også helt vildt seje til at holde deres rygestop ved lige og blive ved med at sige nej. Og jeg har også venner som aldrig har rørt en cigaret i deres liv, til trods for at de er med til alle fester og sidder ude sammen med rygerene, men de er fast besluttede på ikke at ryge og efterlever det. Det håber jeg, at jeg en dag er sej nok til så jeg også får en røgfri fremtid, men hvad med jer? Er I gode til at sige nej når det kommer til rygning – det kunne jeg rigtigt godt tænke mig at vide, så skriv gerne en kommentar. Og hvis I kan lide videoen og budskabet, så synes jeg at I skulle tage at dele det på jeres facebook, det kan I gøre via linket HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG GIK I BAD I MIT FITNESSCENTER FOR FØRSTE GANG I 6 ÅR