PMS & BIVIRKNINGER - DERFOR STOPPEDE JEG MED AT SPISE MINI-PILLER

FINE TASKER TIL UNDER 300 KRONER

skaermbillede-2017-10-13-kl-20-21-04

Fra øverst venstre hjørne: Rød taske, 249DKK HER / Gul taske, 249DKK HER / Grøn blomstret taske, 299DKK HER / Rod og sort broderet taske, 221DKK HER / Rød taske, 299DKK HER / Bordeaux taske med nitter, 249DKK HER / Sort taske med orange blomster, 299DKK HER / Sort taske, 299DKK HER

De her fine tasker koster alle under 300 kroner, hvilket er ca. smartegrænsen for mig i forhold til små håndtasker der ikke er lavet af læder. Men jeg synes stadig at de er helt vildt flotte, faktisk så flotte at jeg slet ikke kan vælge hvilken én jeg skal klikke hjem? Jeg er på udgik efter min nye hverdagstaske, sådan en som kan gå til det meste, eller sagt med andre ord: peppe ethvert outfit op. Hvilken taske synes I er flottest?

   

2 kommentarer

  • Kjerstinekm

    har selv kigget på den to røde. Overvejer selv at købe den i midten. Den er sååååå pæn!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    HELT klart den gule, eller den bordeaux med nitter😱😍

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PMS & BIVIRKNINGER - DERFOR STOPPEDE JEG MED AT SPISE MINI-PILLER