PROJEKT SUNDT HÅR - STARTER MED AT KLIPPE 10 CM AF

HAR DU STYR PÅ DINE VITAMINER?

johanne-59 johanne-61johanne-62 johanne-60
Dette indlæg er sponsoreret af Zentabox

Det ved jeg, at jeg i hvert fald er slem til at glemme. Og i det hele taget, synes jeg at det er svært at finde hoved og hale i, hvilke kosttilskud jeg bør spise, hvor jeg får fat i dem og hvor meget de skal koste. Er det noget du kan nikke genkende til? Så tror jeg, at emnet i det her indlæg vil være lige noget for dig. Jeg er nemlig gået igang med at afprøve en smart ny måde at få spist de rette vitaminer på i dagligdagen – med Zentabox. Konceptet er så enkelt og nemt at gå til: du modtager en boks med en sammensat mængde af kosttilskud, skræddersyet til dig ud fra en sundhedstest, og pillerne er doseret i små poser, så du hver morgen trækker din pose daglige vitaminpiller og så er det fikset. Det er meget mere enkelt end at have tonsvis af pilleglas stående i skabet (og også mere miljøvenligt; mindre plastic). Jeg tog sundhedstesten og fandt frem til min egen personlige kombination af vitaminpiller, som er tilpasset dét at bl.a.  jeg spiser lidt til ingen animalske produkter, sidder meget foran computeren, dyrker motion på ugentlig basis, føler mig stresset/træt og en række andre faktorer. Hvis du har svært ved at finde ud af hvilke vitaminpiller du skal spise, kan du tage en gratis sundhedsprofil/sundhedstest HER og se hvilke kosttilskud der anbefales til dig. Jeg har fået en rabatkode som giver 25% på de første 2 måneders abonnement hos Zentabox – koden er: Johanne17 
Du kan bruge koden når du har taget din sundhedstest og starte dit abonnement lige HER.
Prisen på en boks varierer selvfølgelig alt efter hvor mange tilskud man skal bruge. Men med 3 tilskud om dagen, så koster en Zentabox fra 120 kr. (og så kan I jo få 25% rabat oven i det) for 28 dage og levering er selvfølgelig gratis. Jeg er virkelig glad for konceptet og glæder mig til at fortsætte med at spise mine kosttilskud hver morgen, og forhåbentligt kunne mærke en forandring i min krop. Det føles bare virkelig godt, at starte dagen med at gøre noget godt for ens krop.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PROJEKT SUNDT HÅR - STARTER MED AT KLIPPE 10 CM AF