PROJEKT SUNDT HÅR – STARTER MED AT KLIPPE 10 CM AF

foer
johanne-43

Det kan tælles på én hånd hvor mange gange jeg har været til frisøren i mit liv. Jeg er meget en stædig type, som helst vil gøre tingene selv, og som ikke altid stoler på andre menneskers evne til at udføre den vision jeg har i mit hoved. Derfor har jeg siden jeg var 14 farvet, eller rettere affarvet, mine egne blonde lokker. I nogle år, var det mest fordi ingen frisør ville farve mit hår så lyst/hvidt som jeg gerne ville have det, at jeg farvede det selv. Dengang synes jeg at det var åndsvagt, men set i bakspejlet, var det jo fordi de kendte deres fag godt nok til at vide, at hvis de først afblegede mit hår, i sådan en grad som jeg ønskede det dengang, ville mit hår nærmest aldrig blive sig selv igen. Men jeg var glad for det hvide garn dengang og det var jo det vigtigste. Idag ønsker jeg at vende tilbage til noget langt mere naturligt, måske endda også lidt mørkere og varmere end min egen kolde skandinaviske blonde farve. Men inden jeg overhoved begynder at drømme for meget om, hvordan mit hår skal farves, er det på tide at prøve at få noget liv, fugt og styrke tilbage i mit hår, som virkelig trængte til en omgang efter sol og sommer. Den opgave hjalp Gitte fra Mugshot her i Odense med at påbegynde i sidste uge. Først og fremmest fik mit hår en god hårkur, som vi lod sidde i lang tid og så fik jeg lavet det der hedder en glossing. Det er en mild treatment der giver lidt farve og en masse shine tilbage til håret og som er meget mere skånsom end at farve hele håret med en permanent farve. Den største forandring var dog de godt og vel 10 centimeter som Gitte fik lov at klippe af mit hår. Og jeg er sikker på, at stod det til frisøren alene, så var der også røget mere end 10 centimeter. Men kortere turde jeg altså ikke få mit hår i denne omgang. Selvom det resultat jeg i sidste ende drømmer om er langt hår, så synes jeg helt bestemt også at det her ser ret lækkert ud – selvom jeg lige skal vende mig til eks. hvor lille og kæk min hestehale ser ud nu. Men sikke det dog pyntede! Det ser jo helt tydeligt langt sundere ud nu end før. Og det føles også sundere. I midten af November skal jeg så tilbage til Mugshot og starte “anden fase” af projektet, nemlig noget mere farve. Resultatet af den tur, skal jeg selvfølgelig nok også dele med jer!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *