EFTERÅRSMAD: VEGANSK FARSBRØD MED SAFT OG KRAFT

SUNDAY STROLL I LEOPARD

img_4860

img_4913

img_4933

img_4919img_4901

img_4945

Dette indlæg er sponsoreret af Me And The Met
Kjole, GANNI // Sko, H&M // Taske, Vintage // Solbriller, PREGO // Strik, vintage

På sådan en skøn søndag, hvor jeg godt nok er en smule tømmermændsramt, var det jeg havde brug for at jeg trække i denne smukke leopardkjole fra Ganni og nyde de sidste solstråler her i Hunderupkvarteret i Odense. Jeg bliver nyforelsket i Odense hvert efterår, den her årstid klæder bare de gamle byhuse og brune Odensefliser eminent godt. Og speaking of, så tilbyder Me & The Met i anledning af efteråret komme lige nu 25% rabat på alle vare
(undtagen i forvejen nedsatte varer, Zadig & Voltaire samt Jerome Dreyfu) med rabatkoden efterår25 indtil D. 15. oktober – så der er virkelig penge at spare på rigtigt mange fine mærker som for eksempel Ganni – her, Lovechild – her og Gestuz – her.

Min søndagskjole er købt hos Me & The Met (der er desvære ikke flere tilbage) –  som iøvrigt tilbyder personlig levering i København, Hellerup og Charlottenlund og fri fragt til os i resten af landet.

2 kommentarer

  • Patricia

    Jeg håber jeg bliver ligeså modig som dig. Her i lille Odense tør jeg ikke gå i alt for opsigtsvækkende tøj, selv om jeg har lyst! Måske du kunne skrive lidt om det, hvis det er nogle tanker du har gjort dig 😃

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • stine

    Ej, tror da jeg skal prøve at tage en strik udover min ganni leo i morgen :-) Tak for inspo!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EFTERÅRSMAD: VEGANSK FARSBRØD MED SAFT OG KRAFT