PUT A BOW ON IT

LEJLIGHEDSTOUR #1 MIN DAGLIGSTUE

STJÆL MIN STIL

skaermbillede-2017-11-22-kl-16-17-10

Øverst fra venstre: Gulvtæppe, 1495DKK HER / Sort/hvid pude, 199DKK HER / Beige pude, 39DKK HER / Porcelæns æske, 549DKK HER / Rød puf/gulvpude, 1259DKK HER / Fletkurv, 299DKK HER / Rullebord 799DKK HER / Lysestage, 249DKK HER / Sofabord, 1500 DKK HER / Lyskæde, 499DKK HER / Duftlys, 129DKK HER / Skål/fad, 174DKK HER / Vase, 699DKK HER / Kurv, 139DKK HER

Hjemmesider hvor jeg køber ting til min lejlighed og som jeg vil anbefale at I tjekker ud:
Ellos.com
Urbanoutfitters.com
Moodings.com
Justspotted.dk – de har så mange fine plakater.

Efter utroligt mange forespørgsler har jeg besluttet at lave en videoserie på min youtubekanal, for at vise jer min lejlighed, rum for rum. Og vi starter med et af de rum hvor jeg bruger aller mest tid – særligt på at sidde og skrive og redigere billeder og videoer her til bloggen, nemlig min dagligstue. I løbet af de næste måneder vil jeg viser jer resten af lejligheden. Og det skal ligesom også være nu, for Mads min kæreste, og jeg er gået igang med at lede efter en et sted at flytte sammen. Og inden vi flytter ud vil jeg gerne nå at vise jer den her lejlighed, haha. Hvilket rum vil I helst se næste gang? Spisestue, soveværelse, køkken eller badeværelse? Skriv en kommentar, så tager jeg det i betragtning <3

4 kommentarer

 • Pernille

  Hej. Kommer du til at vise hele lejligheden nu når du flytter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ragna

  Rigtig fin video. Nu har jeg set du har lavet et post, hvor du skriver om det her med rygning osv. , ryger du indenfor i den lejlighed , eller går du udenfor hvergang ?
  Mvh Ragna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Så fin video :) Hvor er din fine strik grå strik fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg kunne vildt godt tænke mig at se dit soveværelse. Jeg er på vej til at flytte hjemmefra, og jeg kunne godt bruge en god omgang inspiration fra din god stil

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PUT A BOW ON IT