NU 22 ÅR - OG JEG HAR ALDRIG VÆRET MERE FORVIRRET

PUT A BOW ON IT

img_7567 img_7627 img_7618 img_7572 img_7642 img_7709 img_7644

Skjorte, H&M (gammel) // Jakke, H&M // Baret, vintage // Ur, Daniel Wellington // Jeans, Lee // Støvler, H&M

Lignende skjorte, HER // Bukser, HER // Lignende baret, HER // Lignende støvler, HER // Lignende jakke, HER

Det er efterhånden længe siden jeg har lagt outfitbilleder op herinde – det skal jeg prøve at være lidt bedre til fremadrettet. Grunden til at I ikke har fået så mange af den slags indlæg er, at jeg det sidtse lange stykke tid har været plaget af voldsom tøj og måske endda også stilkrise. Typisk når sæsonerne skifter og der kommer nye trends og indtryk væltende ind fra alle sider. Så jeg er igang med at omvende min sommergarderobe til noget vintervenligt. Og hvordan gør man så lige det? Altså bruger sin sommergarderobe som vintergarderobe. Det er jeg igang med at arbejde på både en video og et blogindlæg om til jer, og det kommer forhåbentligt inden denne uge er omme. Jeg tænker nemlig at jeg ikke kan være den eneste, der hver gang temperaturen dykker mod de nul grader, pludseligt føler at jeg ikke har noget at tage på. Faktum er at de fleste af os har skabene fulde af fine sager – det handler bare om at se på dem med friske øjne og finde et par gode key-items hver sæson, men som sagt – mere om det i et kommende indlæg. Stay tuned!

1 kommentar

  • Nanna

    VIGTIGT SPØRGSMÅL: Laver du julekalender på youtube igen i år??

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NU 22 ÅR - OG JEG HAR ALDRIG VÆRET MERE FORVIRRET