LEJLIGHEDSTOUR #1 MIN DAGLIGSTUE

RØDE SNEAKERS PÅ TO FORSKELLIGE MÅDER

img_7746 img_7762 img_7818 img_7813

Indlægget indeholder reklame for ECCO.
Sko, ECCO Scinapse HER // Bukser, H&M // Strik, Vintage // Taske, Vero Moda // Halskæde, Hvisk
Min nyeste tilføjelse til min efterhånden (liiiidt for) store skosamling er disse farverige sko. ECCO Scinapse som denne model hedder kommer også i en sort version med hvide hæle, men jeg fik lyst til at give den lidt gas og prøve det røde par. Som en pige der ellers kun går i hvide sneakers, er det lidt af et spring at prøve et par som er røde fra inderst til yderst, men jeg er virkelig blevet glad for mit valg. Lidt ligesom en kulørt taske kan bringe liv til et outfit, kan et par røde sko det også. Og så er ECCO Scinapse er lavet med komfort for øje – faktisk inspireret af naturens  egne former, såsom bjerge og dale.  Der er bl.a. lavet en fordybning i bunden af skoens hæl for at absorbere stød og gøre bevægelighed så let som mulig. Skoene er lavet af utroligt lette materialer og området omkring anklen lavet af et elastisk materiale, så det decideret føles som om, at mine fødder får et kram hver gang jeg tager skoene på. Jeg fik skoene i fredags, og  har brugt dem hele weekenden hvor jeg var på besøg hos mine forældre (og lånte min mors vindunderlige drivhus til et lille fotoshoot). Hos mine forældre stylede jeg skoene meget casual med nogle ternede bukser og en strik. Men herhjemme i Odense har jeg også haft dem på med en lille glimmersok og en feminin midi-skirt eller sammen med en sporty t-shirt og jeans, som nedenfor. På grund af den fine røde farve, synes jeg nemlig godt at skoen kan bruges til begge dele. Så hvis du lige som mig, er lidt bange for at bevæge dig ud af din hvide-sneakers-comfortzone, så vil jeg anbefale at prøve et par friske røde kicks!

img_8029 img_8003img_8039 img_8014 img_8026 img_7953

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEJLIGHEDSTOUR #1 MIN DAGLIGSTUE