RØDE SNEAKERS PÅ TO FORSKELLIGE MÅDER

VEGANSK BURGER MED “PULLED CHAMPIGNON” COLESLAW & SPRØDE LØGRINGE

skaermbillede-2017-11-24-kl-13-49-21

Jeg blev meget inspireret af  forskellige veganske burgeropskrifter på Pinterest her den anden dag, og besluttede selv at give mig i kast med at finde på en lækker og syndig opskrift. Tidligere har jeg delt DENNE opskrift på en syndig vegansk burger med vegansk bøf, men i denne omgang er det endnu mere saftigt, sprødt og syndigt. Jeg havde lidt forskellige rester i køleskabet som nogenlunde passede sammen, til den her “american barbecue” inspirerede burger. Og det blev VIRKELIG godt, hvis jeg selv skal sige det. Jeg sjussede mig lidt frem med ingredienserne, men her er ca. hvordan jeg gjorde:

2
eftera%cc%8arsmad_vegask-farsbroed-med-saft-og-kraft-2

Pulled champignon fremgangsmåde:
Steg svampe og løg i 1 – 2  spsk. vegansk smør eller olie, når svampene er let brunede tilsættes resten af ingredienserne og  så skal det hele stå og stege af og blive brunt og saftigt i nogle minutter under omrøring.  – Færdig, NEMT!

Coleslaw fremgangsmåde:
Bland alle ingredienserne sammen og smag til med salt, peber – og eventuelt lidt sukker. Lad gerne coleslowen stå og marinere i et par timer inden servering, så bliver det rigtig lækkert!

Sprøde løgringe fremgangsmåde:
Hæld din plantemælk op i en anden skål og placer løgringene i mælken, lad dem gerne stå og trække i 15 minutter. Bland mel, paprika og salt sammen i en skål og dyp derefter løgene i mel-blandingen. Varm olie op i en gryde og frituresteg løgene i et par minutter. Eller læg løgene på en bradepande og hæld lidt olie over og tilbered i ovnen.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RØDE SNEAKERS PÅ TO FORSKELLIGE MÅDER