KUNSTEN AT TISSE I ET JUMPSUIT

10 VENINDEGAVER TIL UNDER 1000 KRONER

johanne-13
Øreringe “Plissé” fra Jane Kønig 
skaermbillede-2017-12-07-kl-17-40-05

Jeans, HER / Øreringe, HER / Jakke, HER / T-shirt, HER / Stjernevedhæng, HER / Skjoldvedhæng, HER / Armbånd, HER / Parfume, HER / Cover, HER / Nattøj, HER

Dette indlæg er sponsoreret af Jane Kønig

I min omgangskreds er der så mange fødselsdage i november og december måned, derfor føler jeg efterhånden at jeg er blevet rimelig god til at finde søde og dejlige venindegaver. Og så er det selvfølgelig også jul inden længe, hvorfor jeg tænkte at det var oplagt at give jer lidt inspiration til venindegaver. Nogle af de lidt dyrere sager, såsom parfumer eller hudprodukter kan man måske være flere veninder der går sammen om at købe – for på den måde kan man forære sine kære noget af lækker kvalitet og som de helt sikkert vil sætte pris på. Smykker er også en ret oplagt veninde gave synes jeg, for eksempel et armbånd eller halskæde med Jane Kønigs klassikker “lovetags” hvor man kan sammen sætte sine egne og sin venindes initialer – det synes jeg virkelig er en sød idé.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KUNSTEN AT TISSE I ET JUMPSUIT