CHRISTMAS LOOKBOOK - SHOP MINE OUTFITS

BLONDEKJOLEN FRA INSTAGRAM

johanne-24

johanne-25

Kjole, 275DKK  HER // Sko, 224DKK HER
Jeg delte et billede af denne fine fine kjole på instagram og rigtig mange af jer har spurgt hvad den koster og om ikke jeg vil dele et link, det vil jeg selvfølgelig gerne.  Kjolen koster kun 275DKK lige nu og kan købes HER. Der er vist kun str 36, 38 og 42 tilbage, så I skal nok være lidt hurtige på tasterne hvis I vil nå at have fingrene i den.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHRISTMAS LOOKBOOK - SHOP MINE OUTFITS