FØRSTE DECEMBER OUTFIT

johanne-6

johanne-4

johanne-9

johanne-5

johanne-8

johanne-3

johanne-7
Shop looket ved at klikke nedenfor.
Jakke, H&M (ikke online) lignende HER // Strik, H&M (ikke online)  lignende HER // Nederdel, HER // Taske, 229DKK HER // Halskæde, HER // Sko, HER

ENDELIG endelig endelig, har jeg fundet mig en ternet vinterjakke. Selvom vinterjakke nu er så meget sagt, i virkeligheden er det en efterårsjakke som er mere pæn end den er varm – men det er jo her en lækker ulden strik kan komme dig til undsætning.  Jeg er i hvert fald super glad for denne jakke fra H&M som jeg fandt på tilbud til 399 kroner.

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SÅDAN REDIGERER JEG MINE INSTAGRAMBILLEDER