FØRSTE DECEMBER OUTFIT

JEG (VI!) SKAL FLYTTE

johanne-12

Jeg nævnte ganske kort for et par uger siden, at Mads og jeg var begyndt at kigge lidt på lejligheder. Det startede oprindeligt med at vi kiggede på huse – rimeligt ambitiøst for et par der kun har kendt hinanden lidt over et år. Vi kiggede på store landsteder, i alle mulige (og umulige) udkanter af fyn. Det var ligesom en god måde at have et mål at køre efter når vi skulle ud og luftes lidt om søndagen. Men vi vidste godt at det nok mest var for sjov, selvom vi begge kunne komme helt op at køre ved tanken om, hvor mange kreative muligheder der var i at købe en gammel skole i Hesselager. Men alle de der fælles drømme, om at bygge et hus og skabe den vildeste have har vi vist tid nok til at nå. Måske, besluttede vi os for, var det en god idé lige at prøve at bo sammen i en lejelejlighed før vi lånte en million i banken. Og det er så det vi gør nu. (!!!!!!)

For ét år siden ved den her tid, havde jeg kendt Mads knapt 3 måneder og selvom jeg godt vidste at han var helt speciel, var jeg stadig meget i tvivl om hvorvidt jeg kunne være nogens kæreste – nogensinde. Og tanken om at forlade min singlelejlighed, hvor jeg kunne gøre som jeg ville og ikke tage hensyn til nogen var noget af det fjerneste for mig. Mads var ved denne tid sidste år, netop også flyttet i sin egen lejlighed – som faktisk lå ca. 50 meter fra min egen. Han var lige kommet ud af en lejlighed med 2 roomies og nød nu i fulde drag at kunne indrette sit helt eget sted. Med andre ord, har vi virkelig vendt os 180 grader på det sidste år.

Jeg har lært at jeg faktisk godt kan finde ud af at være nogens kæreste og at rollen som den mystiske, flygtige og skrøbelige kvinde ikke behøver være mig længere. Jeg kan slappe af og være fuldkommen mig selv, og Mads kan heldigvis gøre det samme – også selvom det resulterer i talrige diskussioner og uenigheder. Og jeg har fundet ud af, at selvom jeg virkelig godt kan lide at være helt alene, så kan jeg næsten bedre lide at være sammen med Mads. Også selvom vi bare sidder i hver vores ende af stuen, og den ene læser en bog og den anden pinner løst på pinterest.com (Ja, “den anden” er  helt klart mig i den her situation).

Men det er stadig rimelig vildt for mig, det som snart skal ske. Vi har underskrevet en lejekontrakt på den dejligste lejlighed i to plan, med franske døre i stuerne og en dejlig stor altan (OG OPVASKEMASKINE!). Og så ligger lejligheden kun ca. hundrede meter længere nede af den gade som vi i forvejen begge to bor på. Så den 15. januar flytter vi alle vores sager ned i en trailer og trækker den lidt længere ned ad gaden. Og jeg vil meget gerne tage jer der læser med herinde på bloggen, med på det vilde eventyr som det med sikkerhed bliver, at flytte sammen med ham min skøre og vindunderlige Mads.
Ham burde I iøvrigt også snart blive introduceret lidt mere for, han er faktisk helt vildt dygtig til at skrive (meget bedre end mig) – så måske jeg kan lokke ham til tasterne herinde en dag. Jeg håber at I har lyst til at følge med, i det her nye kapitel af mit liv, hvor not-so-single Joe skal lære at bo sammen med en kæreste.

Og når det nu kommer til at flytte, og måske særligt det at flytte sammen med en kæreste så vil jeg meget gerne lave nogle opsamlingsindlæg og svare på de spørgsmål I måske sidder med. Hvordan fandt vi vores lejlighed, hvilke udfordringer og fordele er der, hvad skal man vide på forhånd?
Skriv endelig i kommentarfeltet hvis I har nogen spørgsmål og så vil jeg svare i et kommende indlæg.

9 kommentarer

 • Line

  Har fulgt med i en del(!) år nu, og det her gør mig simpelthen bare så glad, fordi du virker glad – vildt, at man kan blive så glad, selvom man aldrig har mødt eller kender det andet menneske. Kæmpe tillykke søde Johanne, hvor er det dejligt for jer <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg gad super godt at vide, hvordan I lærte hinanden at kende, hvor “hurtigt” jeres forhold tog fart og den slags.
  Du virker simpelthen som sådan et behageligt menneske, og jeg elsker at følge med i dit liv :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et landsted waaauww, men en 2 plans lejlighed går også lige :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Kære Johanne
  Hvor er det fantastisk at høre – sikken vild udvikling for dig, jeg har fulgt med i mange år, og glæder mig rigtig meget til at følge med i næste kapitel af dit liv… og håber ISÆR, at noget af det nye spændende flytte-sammen-kæreste-content bliver i videoform! 😍
  Et spørgsmål, der kunne være lidt spændende: hvad ser I (hver i sær) som værende den største udfordring, der følger med at flytte sammen?
  Held og lykke til jer to 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caja

  Hvorfor flyttede han ikke bare ind til dig? Så vidt jeg husker, bor du i en treværelses? Der er da masser af plads til to mennesker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej Johanne, ved du hvordan man kan se din lejlighed når den kommer til leje igen? Kunne rigtig godt tænke mig den faktisk :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det vildt – tillykke :D Jeg har selv netop skrevet indlæg om samme emne: https://venterpaavin.blogspot.dk/2017/12/der-er-rod-i-mit-liv.html

  Det giver sgu kriller i maven, sådan noget flytteri ;)

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ej hvor skønt for jer!! Mit spørgsmål er dog ikke helt inden for lejlighedstemaet, men vil du måske uddybe hvordan i to mødtes? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Hvor er det bare fantastiske nyheder! Stort tillykke til jer begge med lejligheden! Jeg glæder mig til at følge med.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FØRSTE DECEMBER OUTFIT