BLONDEKJOLEN FRA INSTAGRAM

MINE MEST LIKEDE INSTAGRAMBILLEDER I 2017

bestnine

 

Her får I lige en liste og lidt anekdoter fra året der gik <3


skaermbillede-2017-12-28-kl-20-59-40

Nummer 1. er i selskab med en helvedes karl, vores alle sammens Rasmus Brohave. Vi tilbragte ti vilde dage sammen i januar, hvor vi boede langt ude i regnskoven i Ecuador. En fuldkommen fantastisk tur, som bestemt også var et af dette års højdepunkter. I kan se videoer fra vores “overlevelsestur” i junglen HER. Det høje antal af likes skyldes jo nok netop den flotte fyr til højre for mig – men det er helt sikkert også et dyrebart minde for mig. Som I kan læse, var vi på dette billede netop ved at tage afsked med regnskoven efter en uge komplet afskåret fra civilisationen.

skaermbillede-2017-12-28-kl-21-00-17

2. Pladsen er også et foto fra Bigai i Ecuador. Efter 3 timers ekstrem vandretur i det mest kuperede og ufremkommelige terræn, kom vi endelig frem til den her brusende kæmpe. Og må jeg lige tilføje – at jeg ser rimelig kæk ud her, i vandrebukser og i  Jem & Fix de bedste gummistøvler.

skaermbillede-2017-12-28-kl-21-00-45

Og søreme så, om ikke også at den gode Rasmus optræder endnu engang her på listen. Det her billede tog vi dagen inden vi dragede afsted mod regnskovens dyb.  Jeg kan iøvrigt at jeg allerede i starten af 2018 vender “tilbage” til disse breddegrader og jeg glæder mig helt ustyrligt! Nærmere bestemt et sted i Mellemamerika – men mere om det snart.

skaermbillede-2017-12-28-kl-21-16-34

Vel er Rasmus Brohave en flot fyr – men ham her, når han altså ikke til sokkeholderne hvis I spørger mig. Her står vi og klistrer og er rigtig kæresteagtige og på søndagstur. En tur hvor Mads ville overraske mig og køre mig til en hemmelig lokation. Det viste sig så at være Audi-huset i Fredericia – for hvem vil ikke elske at tilbringe en romantisk stund iblandt opstillede firehjulstrækkere og blanktpolerede fælge?

skaermbillede-2017-12-28-kl-21-24-37

Her har vi ham så igen, min verdens bedste Mads.  På et temmelig nyt billede, som også afslører noget af en nyhed – nemlig at vi fra 12. Januar skal flytte sammen i en skøn 2-plans lejlighed her i Odense. Vi har boet lige overfor hinanden det sidste år, og skiftes til at pakke kølevarer og skiftetøj og tage med over gaden. Og så en dag i starten af November, faldt vi over den fineste lejlighed lige lidt længere ude af den vej hvor vi allerede bor. Jeg lover at jeg nok skal berette mere om flytning og ikke mindst (sammenflytning) her på bloggen i den kommende tid.

skaermbillede-2017-12-28-kl-20-58-15

Vi er tilbage i Ecuador igen. Og dét her er nok et af mine favoritbilleder af mig selv. Jeg synes der er noget meget stemningsfyldt over denne udsigt ud over en oldgammel regnskov, som for det meste har fået lov til at passe sig selv fuldkommen – uden indblanding fra mennesker. Det er ekstremt dyrebart og at stå og kigge ud over sådan en udsigt, tager rent ud sagt vejret fra en.

skaermbillede-2017-12-28-kl-20-54-15

Heinz tomatsuppe langs den tyske Autobahn. Første dag på Mads og min roadtrip igennem i Europa som vi var på i sommer. Vi lejede golfen som ses i baggrunden og kørte afsted på 14 dages fuldkommen uforglemmelig campingferie. Læs blandt andet om hvordan vi i et telt, på en resteplads ved selv samme Autobahn sagde de tre små ord HER.

skaermbillede-2017-12-28-kl-20-56-55

Her sidder jeg, med mine dengang nye briller fra PREGO på en af mine mange stamcaféer her i Odense, Café Gertruds sammen med min kære Anna. Et ret typisk hverdagsbillede for mig – og den slags billeder er i virkeligheden også enormt hyggelige.

skaermbillede-2017-12-28-kl-20-57-16

Det her billede uploadede jeg en marts-dag hvor jeg længdes efter sommer. Og faktisk er dét her billede et af de første billeder Mads har taget af mig, det blev oprindelig taget tilbage i oktober 2016 dagen efter jeg var kommet hjem fra 14 dages roadtrip i Portugal og Spanien med mine to gode veninder. I baggrunden kan I også se en af de mange souvenirs jeg bragte med hjem fra området omkring Gibraltar – det ligger jo utroligt tæt på Marokko, så der var virkelig mange smukke sager på de kanter.

skaermbillede-2017-12-28-kl-21-04-10

10. Pladsen på denne liste er også min baggrundsskærm på min telefon. Et billede af mig og min bedste veninde igennem snart 10 år, taget af min første kæreste, på vores første fælles par-sheltertur. Et varmt og ganske særligt øjeblik foreviget her.

Tak fordi I følger med – jeg glæder mig til at dele meget mere af mit liv med jer i det nye år <3

1 kommentar

  • Marianne

    Jeg elskerelskerELSKER det billede af dig og anna! Det er så smukt og stemningsfyldt !

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLONDEKJOLEN FRA INSTAGRAM