MIN HJEMMELAVEDE NYTÅRSKJOLE - OG EN OPSANG TIL ODENSES TØJBUTIKKER

FØRSTE BILLEDER AF VORES NYE LEJLIGHED

1

2

20180103_162405
Igår var første gang vi var alene i vores kommende lejlighed. Det er ret underligt, hvordan hvert eneste rum er utrolig interessant fordi man ikke bor der endnu. Hvilke hemmelige små skavanker eller finurligheder gemmer vores nye hjem på? Hvordan ser håndtagene på dørene ud? Og hvilken udsigt har de forskellige rum? Jeg kunne sagtens have tilbragt flere timer i den nye tomme lejlighed. Særligt fordi at det netop viste sig, at der bag alle de små låger og skabe som er indbygget i lejligheden, var fyldt med små totalt godt udnyttede rum. Under trappen er der f.eks det rum I kan se lige ovenfor, helt genialt til kolonialrum. I vores to stuer er der ligeledes små pulterrum bygget ind i væggene. Og på førstesalen er der endda (et slags) walk-in-closet! Nuvel, måske er det ikke ligefrem meningen at man skal walke in – men man kan hvis man vil, har jeg nu konstateret.

Og så er der altanen. Den er ubestridt et af de elementer der var aller mest udslagsgivende i forhold til min begejstring for den her lejlighed. Siden vi så den første gang for 3 uger siden, har jeg gået og bildt mig selv ind at altanen nok ikke var så stor som jeg huskede den – af frygt for at blive skuffet. Men da vi åbnede dørene og målte den igår gik det op for os, at den altså er godt 13 kvm! Jeg kan slet ikke vente til det bliver forår og jeg kan sidde derude og læse og drikke kaffe med mine veninder. Endelig får jeg plads til at dyrke lidt krydderurter og grøntsager og have noget udeliv. Det bliver et helt nyt kapitel i mit liv, det her med at flytte sammen med min dejlige Mads – og det bliver også et nyt kapitel for bloggen her. Og jeg glæder mig sådan til at fortælle og vise jer mere snart <3

4 kommentarer

 • Sofie G

  Hej Johanne!
  Er så vild med jeres nye lejlighed! Står selv og skal flytte til Odense om en 4 måneders tid. Hvordan fandt i jeres lejlighed? Den er virkelig skøn 😁 Ønsker jer al held og lykke i den nye lejlighed. Glæder mig til at følge med, ligesom jeg har gjort se sidste par år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor er det fint – jeg er personligt helt tosset med de fine franske døre. Og altså. Trapperummet er bare så Harry P :D

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Number1fan

  Jeg er helt vild med det billede hvor du sidder i sengen på dit nye værelse. Det giver 2talt flashback til Harry Potter og De Vises Sten. Hvor må det være fedt, at du skal bo ligesom ham! <3<3<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ser virkelig spændende ud! Glæder mig til at se når du har fået indrettet den :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN HJEMMELAVEDE NYTÅRSKJOLE - OG EN OPSANG TIL ODENSES TØJBUTIKKER