VEGANSKE ERSTATNINGSPRODUKTER - DO'S & DON'TS

JEG SKAL GÅ I SKOLE PÅ DEN ANDEN SIDE AF JORDEN

1 2 4 3
Annonce for EF sprogkursus

Jeg har igennem de sidste 5 år, rejst langt mere end de resterende 17 år jeg har levet. I min familie er traditionen for årets sommerferie, at vi tager til en svensk ødegård og fanger aborre og plukker blåbær og kantareller. Det er jo eksotisk på sin egen måde, men efter at have rejst næsten udelukkende til Sverige igennem min barndom, var min udlængsel sat på maksimum da jeg endelig blev færdig med at gå i skole. Så jeg for afsted, så snart jeg kunne – og min rejselyst er stadig lige så stor den dag idag.

Skønt jeg har været heldig nok til at se meget af verden, er den rejse jeg snart skal ud på fuldkommen nyt territorie for mig. Ikke alene fordi landet jeg skal til ligger i Mellemamerika – men fordi jeg skal gå i skole der. I slutningen af Februar tager jeg nemlig til Costa Rica (!!!) med EF sprogkurser for at gå i skole i en lille by som hedder Tamarindo Bay. Jeg skal lære at tale spansk – forhåbentligt, et sprog som jeg kun har haft erfaring med at tale på mine rejser i spanien, hvor det ærligttalt mest er blevet til “un cafe con leche por favor”. Jeg glæder mig helt vildt til at møde de andre elever og at se skolen, og selvfølgelig nyde den spændende nye kultur der møder mig i landet. Og jeg kan næsten ikke forestille mig andet end at det bliver helt fantastisk.

Selvfølgelig bliver det også en udfordring, at rejse så langt væk hjemmefra og så skulle gå i skole. Mest af alt, tror jeg, fordi det er så mange år siden jeg har gået i skole. Jeg tænker tilbage på min første skoledag på HF, hvor jeg var så spændt og nervøs. Man skulle møde alle de her fremmede mennesker, som man helst gerne skulle kunne svinge med – og det er jo altid lidt intimiderende, endnu mere når det så er i et helt fremmed land. Men den udfordring er jeg sikker på at jeg kan overkomme, og jeg vil med garanti være dét mere stærk og en masse minder rigere når jeg vender snuden mod Danmark.

Går du også med tanken om at tage på en et sprogkursus i et andet land? Så kan du for det første bestille en gratis brochure HER som kan fortælle dig meget mere. Og er du allerede igang med at bestille et sprogkursus, så brug/sig koden: JohanneCostaRica og få 15% rabat på din rejse.

5 kommentarer

 • Ida

  Costa Rica er et dejligt land! Jeg har selv backpacket mig vej fra Mexico til Costa Rica. Der er flot i landet!
  Selvom det er et stykke væk fra der, du skal være, så tag til Monteverde, hvis du får muligheden. I Monteverde er der de fedeste muligheder for at zipline og bungee jumpe :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicolai

  Du kommer til at ælske det. Jeg var selv afsted i Cape Town for 2 år siden i et halvt år, og det var en skøn oplevelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alma

  Hvor er du heldig! Jeg var selv med EF i Costa Rica for to år siden, og havde de mest fantastiske to måneder, hvor jeg boede på skolen.
  Jeg er meget misundelig på dig, men ønsker dig det mest fantastiske ophold og glæder mig på dine vegne. Lov mig at give den gas på Pacifico hver eneste onsdag, og hils endelig Abraham og min yndlingslære Mariana fra mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det spændende med et sprogkursus i Costa Rica! Jeg har endnu ikke besøgt Mellemamerika, og jeg har ej eller været på et sprogkursus, men jeg har før i tiden taget et semester i Arkansas i USA og været på praktik i et halvt års tid i Hong Kong. I dag bor og arbejder jeg i Amsterdam, og jeg kan med meget stor sikkerhed sige, at ud af de mange rejser, jeg har været på i tidens løb, så er det de her længere ophold, som har været mest berigende. Ikke nok med at man lærer noget rent fagligt, så kommer man også helt ind under huden på det land og den kultur, man opholder sig i, og man knytter virkeligt stærke bånd med dem, man deler oplevelserne med.
  Jeg er sikker på, at du får en helt fantastisk tur, og jeg glæder mig til at følge med (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Det lyder mega spændende for dig! Hvor længe skal du være afsted?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VEGANSKE ERSTATNINGSPRODUKTER - DO'S & DON'TS