MINE MEST LIKEDE INSTAGRAMBILLEDER I 2017

MIN HJEMMELAVEDE NYTÅRSKJOLE – OG EN OPSANG TIL ODENSES TØJBUTIKKER

happy-new-year-2

johanne-65

johanne-67

Rigtig godt nytår til alle der læser med herinde også selvom det er lidt forsinket.  Men mit nye år starter først for alvor idag, da jeg lå i sengen både 1. og 2. januar. Men idag er jeg langt mere frisk og oplagt, måske fordi Mads og jeg skal ud og tage mål i vores nye lejlighed som vi flytter ind i om 9 dage!!! Jeg glæder mig helt vildt og er også helt og aldeles fortabt i forhold til at gå igang med at pakke min nuværende lejlighed ned.

Nuvel, det var ikke flytning, som det her indlæg skulle handle om. Jeg ville blot vide min hjemmegjorte nytårskjole frem. En kjole jeg syede natten til den 31. December – i god tid som sædvaneligt. Kjolen tog udgangspunkt i to  tylkjoler fra H&M’s børneafdeling og så noget ekstra tyl og bånd jeg købte i Stof og Stil. Det er den nederste del af skørtet som er rekonstrueret af de to børnekjoler – og resten har jeg lavet sådan lidt på slump. Jeg syede en underkjole af noget strækstof jeg havde herhjemme og syede derefter tyl fast udenpå. Jeg havde midt i December set en kjole som ligner den her, og ville have bestilt den hjem fra Asos.com – men til min forfærdelse var jeg for sent ude og panikkede derefter totalt 4 dage inden nytår. Butikkerne i Odense havde absolut INTET festligt tilbage på hylderne. Om de overhoved har haft noget der ville passe på min definition af festligt er tvivlsomt. Jeg var faktisk temmelig chokeret og talte med en del af mine veninder om at udvalget i de fysiske butikker  var utilfredsstillende. Vi kan jo ikke allesammen havde prikkede slå-om kjoler fra Vila på til nytår (jaja, jeg har da også selv en hængende i skabet). Jeg ville have noget glamour, helst noget tyl og  da som minimum noget farve – i stedet kunne jeg få det ene sorte jumpsuit efter det andet, eller en festlig glimmertop – eller hvad med en plisseret nederdel med en anelse sølvskær? Til det vil jeg sige som Blair Waldorfs stedfar, Curys siger når han får et kort knus: “NOT ENOUGH!” 

Jeg synes det var ærgerligt at det var den oplevelse jeg skulle have, ved at shoppe nytårstøj i min by. Og skønt der garanteret er mange piger, der er gået glade hjem med nytårsooutfittet i hus, efter et besøg i Rosengaardscenteret eller Odenses gågade – så er jeg stensikker på, at der også er mange andre der har haft en oplevelse som min. Og det synes jeg er en skam. For selvom jeg gerne bestiller tøj online (endnu engang – fordi der er et meget større og bedre udvalg der) – ønsker jeg jo ikke at Odenses gågade skal ende som gågaderne i provinsbyerne, som jeg selv er vokset op med. Hvor de fleste butikker er lukket og der kun er en enlig Vero Moda eller Noa Noa tilbage, hvis de da kan løbe rundt. Derfor vil jeg gerne handle i min by og støtte de butikker som jeg sætter pris på er i mit nærområde. Men når man kommer ind den 28. December og finder stort set kun travelige udsalgsvare, som har hængt på bøjlerne siden midt i september – så bliver man altså lidt træt. Og så syr man sgu noget selv. Iøvrigt – så vil jeg for en god ordens skyld sige, at jeg faktisk startede min nytårs-shopping ud med at kigge i genbrugsbutikkerne her i byen, fordi det ærligt talt er dér jeg ofte kan finde de sjoveste ting. Men med genbruger er det jo aldrig til at sige hvad man finder, nogen gange er der guld andre gange er det hele bare en gang skrammel. Og i øjeblikket, ja der er det faktisk lidt det samme med de andre butikker i byen. Til gengæld vil jeg sende en anbefaling til en vintagebutik, som har redet mig et par gange (men som desværre var lukket op til nytår) nemlig Datid Vintage på Klaregade – der er så mange vidunderlige kjoler, jakker og nederdele til ordentligt priser.

1 kommentar

  • Cindy

    Sjovt du nævner Vero Moda i Faaborg, den lukkede (også) for en måneds tid siden. Så nu er der ikke meget tilbage i lille Faaborg, at handle tøj i.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE MEST LIKEDE INSTAGRAMBILLEDER I 2017