NYE NITTESTØVLER & ANDRE JANUAR ØNSKER

TORVEDAG & SILKEBUKSER

img_9690

img_9763

img_9718

img_9732

img_9674


img_9774

img_9704

getthelook

skaermbillede-2018-01-31-kl-16-27-57
Lilla bukser, 199DKK HER* / Bordeaux bukser, 349DKK HER* / Blomstrede bukser, 79DKK HER*/ Strik, 249DKK HER*/ Taske, 79DKK HER* / Støvler, 709DKK HER*/ Bakerboy hat, 164DKK HER

I sidste uge skrev jeg dette indlæg, angående plasticaffald stammende fra fødevarer og navnligt grøntsager. Og som led i en process som forhåbentligt ender med at jeg kan ungå at smide så meget plastic ud, undersøger jeg nu mulighederne for at købe grøntsager uden plastic. Ét bud på en måde hvor man kan undgå plasticindpakning på sine grønne varer er bl.a. ved at købe dem på et grøntmarked hvor du selv tager dine egne poser/net/kurve med og får grøntsagerne helt friske fra forhandlerene. På Sortebrødretorv her i Odense er der torvedag onsdag og lørdag imellem klokken 10 og 13. Og der kan man købe både frugt og grønt, samt blomster, fisk og ost. Desværre var det en noget kold fornøjelse idag, da det regnede og udvalget af boder var også begrænset fordi vi stadig er i vintermånederne. Men i løbet af foråret skulle der være et meget større udvalg og forhåbentligt også mulighed for at kunne gå rundt i solskin og handle ind til ugen. Der er iøvrigt både økologiske og konventionelle grøntsager og frugter på torvet, men langt de fleste har det til fælles at de er fynske og faktisk lokale, hvilket jo bestemt også er værd at tage med. Jeg skal i hvert fald helt sikkert til at benytte den her indkøbsmulighed noget mere. Om ikke andet, så bare fordi det er rigtig hyggeligt at mødes med sine veninder, eller sin mor og gå og kigge.

Blomsterne er iøvrigt ikke købt på torvet, men i en lille blomsterbutik på Vesterbro – og de blev altså pakket ind i papir, så det er ikke fordi jeg på nogen måde kan påstå at være “zero-waste” men at starte i det små og prøve sig frem tror jeg er den rette vej!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE NITTESTØVLER & ANDRE JANUAR ØNSKER