VORES LEJLIGHED: GANG/REPOS

10 TING JEG VIL LAVE I COSTA RICA

one-girl-2-pairs-of-shoes-1
repos-1

Så er vi trådt ind i februar måned og dermed er der snart kun 14 dage til at jeg tager afsted til Costa Rica for at gå på en af EF’s sprogskoler. Jeg har læst meget om EF’s skoler på nettet og har også fået en del beskeder fra nogle af jer, som selv har gået på én af deres skoler og det indtryk jeg har fået af EF der igennem, har været at man som elev oplever en masse socialt men bestemt også fagligt. Og som nævnt i tidligere indlæg skal jeg jo selvklart læse spansk i Costa Rica og det glæder jeg mig helt utroligt til! Den skole jeg skal gå på ligger i byen Playa Tamarindo  og faktisk har jeg kunne se en “house tour” af skolen allerede inden jeg tager afsted og det ser bare så fantastisk ud – I kan se videoen HER.
Og skulle I selv sidde med planer eller drømme om at tage afsted med EF, så får I 15%rabat på HELE jeres køb hvis I bruger koden: JohanneCostaRica

repos

7 kommentarer

 • demirf

  Thanks 4 the chapter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej Johanne! Tak. For en dejlig blog, som jeg har fuldt i mange år og spændende med Costa Rica – kom til at tænke på, hvad du egentlig laver til hverdag? Er bloggen dit fuldtidsjob? Håber du på et tidspunkt vil skrive noget om det :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Har selv været 7 måneder i Costa Rica, og du har helt klart noget at se frem til!! De lokale er simpelt så søde og maden er fantastisk, selvom du nok bliver træt af ris og bønner i længden;)) hvis du kan lide kaffe, så skal du helt klart drikke så meget som muligt, for kaffen smager SÅ godt!
  En lille reminder er, at det er ikke alle steder du kan betale med kort (du kan sikkert godt hvor du skal bo), og det er pisse dyrt at hæve penge, så jeg vil anbefale at hæve mange penge af gangen. Tror mine gebyrer lå på ca. 25 kr. hver gang jeg hævede. (og lille side note; ved ikke om du har set pengesedlerne, men der er dyr på!! på 10.000 colones sedlen er der et dovendyr, hvor sødt er det ikke lige??)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor bliver det altså bare så spændende for dig! Vil selv så gerne opleve Costa Rica en dag – der skulle være den mest fantastiske natur og dyreliv (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hvor længe skal du være afsted? :) Og hvor skal man indtaste rabatkoden, synes ikke der kommer et felt op, når man vil booke sin rejse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvad planlægger du at bruge det spanske til?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nice post. I used to be checking constantly this blog and
  I’m inspired! Very helpful information specifically the final part :) I maintain such informatin a lot.
  I used to be looking for this particular info for a very long time.
  Thank you and good luck.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES LEJLIGHED: GANG/REPOS