10 TING JEG VIL LAVE I COSTA RICA

FORÅRS OUTFIT – I JEANS FRA LIDL?

img_9974 img_0011 img_0043 img_0004 img_0033 img_0012

Reklame for LIDL

Det er vist ikke sket før her på bloggen, at jeg I et outfit-indlæg har været iført tøj fra LIDL. Selvom jeg som yngre altid elskede (og fortsat elsker) at kigge bordene med tøj og sko i LIDL igennem, for at se om man skulle kunne finde noget flot til en god pris. Af og til bliver man nemlig overrasket over hvor man kan finde guld – og den seneste ESMARA By Heidi Klum kollektion #Letsdenim i LIDL er lige netop det; guld til billige penge! Jeg har et par sorte boyfriend/momjeans fra kollektionen på  ovenfor og er virkelig godt tilfreds med pasform og materialet. De er fine sammen med en strik og  hat i en “western” inspireret version som her, men mindst lige så fine sammen med et par sneaks og en pæn t-shirt i en mere urban stil.  #Letsdenim kollektionen kan købes i LIDL fra den 4. marts og indeholder rigtig mange fine styles. Se hele udvalget HER eller følg med på facebook og bliv inspireret HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG VIL LAVE I COSTA RICA