FREDAGSTIP: UGENS BEDSTE VINTAGE FUND

SÅDAN SPARER DU FLEST MULIGT PENGE NÅR DU SHOPPER PÅ NETTET

img_9797
Rullebord og vaser fra Ellos.com – shop Ellos med 8% rabat igennem Dubli
img_9793

Vase fra Ellos.com – shop Ellos med 8% rabat HER

Reklame for Dubli

Jeg shopper ret meget – det kan nok næsten ikke komme som et chok for jer der læser med herinde. Og rigtig meget af min shopping, i hvert fald i forhold til beklædning accessories, foregår på nettet. Det er bare dejligt nemt. Og også praktisk, at jeg når jeg deler billeder af et outfit med jer, kan give jer et direkte link så I også kan få fingrene i sagerne. Men hvordan får man råd til at shoppe meget på nettet? Det gør man blandt andet ved at benytte sig at gode tilbud og af cashback sider  – og hos Dubli som dette indlæg er lavet i samarbejde med, får du begge dele.

Cash back, altså penge tilbage?
Det fungerer således at du opretter en gratis bruger hos Dubli og derefter søger på deres hjemmeside efter den shop du gerne vil videre til, det kunne være Nelly, Selected, Bianco osv. osv. de har et hav af samarbejdspartnere – så man er ret godt dækket ind. Så vælger du den shop du gerne vil videre til, shopper som du plejer og får automatisk op til 30% rabat på hele dit køb. Men i stedet for at de eks. 20% af din Nelly ordrer trækkes fra inde på Nelly, får du hvad der svarer til 20% af dit køb sat ind på din Dubli konto i kroner, som du så kan overføre til dit dankort.

Der er ofte også yderligere rabatkoder i omløb hos Dubli hvor du kan være heldig at få eks. 10% ekstra rabat på Nelly.com i en begrænset periode – så det er bare med at holde øje. Vil du have ekstra meget ud af dit medlemskab kan du opgradere til VIP eller premium medlem og få ekstra rabatter, ved at betale et årligt beløb.

Jeg har brugt Dubli i efterhånden et års tid og sparet mange penge den vej igennem. Yderligere kan det også ofte betale sig at sætte sig ind i valuta-kursen for eks. britiske pund hvis man handler på en engelsk side – for så kan man nogen gange spare lidt penge, ved at betale i en anden valuta end dansk. For eksempel sparer du lige nu omkring 17% (!!!) procent ved at betale i britiske pund frem for danske kroner – og på Dubli for du yderligere 5,6 % – og så begynder det altså at ligne noget. Ellos.com som er en af mine favoritsider når det kommer til bolig og pyntegenstande er også partner hos Dubli og man sparer altid som minimum 8% af alt man shopper hos Ellos.com når man gør det igennem Dubli. Og hvis man er ude I at købe dyre møbler så er 8% jo pludseligt mange penge.

Det er som sagt gratisk at bruge Dubli til at shoppe som du plejer, men altid sikre dig at spare nogle procenter, så for mig at se er der ingen grund til ikke at gøre det. Jeg er i hvert fald glad for de rabatter jeg har fået derigennem.

2 kommentarer

 • Rikke

  Kan man ikke bare bruge rabatkoder fra https://danskerabatkoder.dk eller http://rabatkoder.com isf når man skal købe noget?
  Jeg mener at så får man jo rabatten med det samme og så er rabatten jo desuen bedre end på dubli.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dagmar

  Hej Johanne. Jeg har fulgt din blog længe og er virkelig glad for dine mere miljøorienterede indlæg, hvor det er tydeligt, at du interesserer og prioriterer miljøet. Jeg tænkte på, hvilke tanker du gør dig ift. tøjindustrien og shopping. Du shopper jo meget genbrug, men også en del på nettet, som jeg har forstået det. Jeg ved godt, at det kan være svært at shoppe kun genbrug, når man er shoppeglad ( som jeg også selv er ), så derfor kunne det være virkelig interessant at høre, om du har nogle mål/grænser for dig selv, eller om shoppelysten overtager, når det kommer til tøj/trends og ift. samarbejder med modehjemmesider osv.? For tøjindustrien er jo et gigantisk miljøproblem.
  Men tak for en virkelig god og interessant blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSTIP: UGENS BEDSTE VINTAGE FUND