FORÅRS OUTFIT - I JEANS FRA LIDL?

SHOP DINE FORÅRS ESSENTIALS MED RABAT

skaermbillede-2018-02-27-kl-22-57-38
Shop alt tøjet med 5,2% rabat HER // Shop alle sko med 5,2% rabat HER

Reklame for Dubli

Jeg er så heldig at sidde i 30 grader og sol i Costa Rica i skrivende stund. Men jeg ved at I derhjemme kæmper med både sne og stormvejr – så emnet for for dette indlæg kan måske synes langt væk for os begge. Men ikke desto mindre så er foråret altså på vej til danmark og nu er det heldigvis et spørgsmål om uger ikke måneder, før vi slipper for alt det sjappede vejr og kulden. Og når sæsonerne skifter, så får man også lyst til at skifte lidt ud i sin garderobe. Det gør jeg i hvert fald. Men det er jo dyrt, hvis man skal skifte hele skabet ud en, to, tre eller fire gange årligt. Derfor er det altid en god idé at udse sig 5-6 essentielle items til hver sæson, som man kan matche med sit resterende tøj. Og hvis man shopper igennem Dubli, som dette indlæg er lavet i samarbejde med kan man faktisk få penge tilbage hver gang man shopper. Dubli er hvad man kalder et cashback site, og det er mildest talt et genialt koncept.

Jeg er for eksempel fuldkommen forelsket i de lilla glimmer pumps og blomsterjakken fra Selected Femme. Jeg er så træt af min tunge vinterjakke og kunne virkelig godt bruge en ny forårsjakke. Så når jeg shopper jakken og skoene hjem igennem Dubli kommer jeg til at spare 5,2 % hos Selected.com og det samme hos Bianco.com.  Sko og jakke koster i alt 1248 kroner – og det betyder at jeg kommer til at få 63 kroner tilbage for det køb, bare ved at have en gratis bruger på Dubli. Oven i det kan man selvfølgelig bruge webshops normale tilbud, rabatkoder og studierabatter.

Cash back, altså penge tilbage?
Det fungerer således at du opretter en gratis bruger hos Dubli og derefter søger på deres hjemmeside efter den shop du gerne vil videre til, det kunne være Nelly, Selected, Bianco osv. osv. de har et hav af samarbejdspartnere – så man er ret godt dækket ind. Så vælger du den shop du gerne vil videre til, shopper som du plejer og får automatisk op til 30% rabat på hele dit køb. Men i stedet for at de eks. 20% af din Nelly ordrer trækkes fra inde på Nelly, får du hvad der svarer til 20% af dit køb sat ind på din Dubli konto i kroner, som du så kan overføre til dit dankort.

Nogle gange er der også ekstra  rabatkoder i omløb hos Dubli hvor du kan være heldig at få eks. 15% ekstra rabat på Selected.com i en begrænset periode – så det er bare med at holde øje. Og hvis du have ekstra meget ud af dit medlemskab kan du opgradere til VIP eller premium medlem og få ekstra rabatter, ved at betale et årligt beløb.

 Ellos.com som er en af mine favoritsider når det kommer til bolig og pyntegenstande er også partner hos Dubli og man sparer altid som minimum 8% af alt man shopper hos Ellos.com når man gør det igennem Dubli. Og hvis man er ude I at købe dyre møbler så er 8% jo pludseligt mange penge.

Det er som sagt gratisk at bruge Dubli til at shoppe som du plejer, men altid sikre dig at spare nogle procenter, så for mig at se er der ingen grund til ikke at gøre det. Jeg er i hvert fald  mega glad for de rabatter jeg har fået derigennem!

1 kommentar

  • Sus

    Hej!

    Må jeg spørge, hvor den prikkede nederdel er fra? <3

    God dag!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORÅRS OUTFIT - I JEANS FRA LIDL?