TORVEDAG & SILKEBUKSER

FREDAGSTIP: UGENS BEDSTE VINTAGE FUND

skaermbillede-2018-02-02-kl-15-54-32

Ugens Vintage Fund:
Sofa, HER  / Spejl, HER / Grøn glasvase, HER / Kinesisk vase, HER / Bambus stol, HER / Arkivskab, HER

Nye Pyntegenstande:
Gulvtæppe, 799DKK HER / Lyserød pude, HER + blomstret pude, HER / Nordisk Himmel plakat, HER / Danser plakat, HER / Glasmontre, HER /  Tropisk-print pude, HER / Gul rund pude, HER 

Indretning og mode er noget af det jeg finder aller mest glæde i at beskæftige mig med. Der er noget magisk for mig, ved at sammensætte de helt rette elementer i et rum eller et outfit. Lige nu er jeg meget inspireret af gamle kinesiske vaser og i det hele taget asiatisk kunst og eksotiske prints med palmeblade og blomster. Oftes kombinerer jeg jo nyt og gammelt, både i min påklædning og i indretningen af mit hjem, hvilket er til min store glæde – men nogen gange til jeres skuffelse. For så kan I jo ikke bare gå ud og finde en kjole magen til, eller klikke den samme stol hjem. Derfor vil jeg hver fredag fra nu af, lave et indlæg som det her med mine bud på de bedste vintagefund ONLINE! Alle sagerne ovenfor er til salg på enten DBA eller GulogGratis (det her er iøvrigt ikke sponsoreret). Og det er alt sammen ting jeg har gemt på mine profiler og som jeg er ret vild med. Og så er der ikke én af tingene som koster mere end 500 kroner!
Mads, min kæreste og jeg har stort set kun genbrugsmøbler i vores hjem, da vi begge er alt for nærige til nogensinde at slippe 15.000 kroner for en sofa eller et vitrineskab og når man har det sådan, ja så må man jo kigge efter brugte varer. Desuden får man også mange gange noget langt mere unikt når man køber genbrug og så gør prisen, at man godt kan nænne at give det en lidt våget gang maling eller bare sælge det videre efter et par år. Jeg har i hvert fald fundet rigtig mange gode brugte ting både på loppemarkeder og på DBA/GulogGratis og det håber jeg også at I vil gøre, nu når jeg deler lidt inspiration med jer.

Er der nogen bestemte ting I søger efter i øjeblikket? Eller en bestemt trend som I godt kunne tænke jer at komme med på? Eller måske et bestemt type rum I mangler inspiration til? Så skriv det gerne i en kommentar, så vil jeg tage det i betragtning til mit næste indlæg.

1 kommentar

  • Mie

    Hej Johanne! Jeg står selv midt i en flytning, og tænkte du kunne hjælpe mig lidt… jeg vil vildt gerne have et hjem der stråler svensk bonde-stil, men samtidig med meget natur og naturlige farver. Feks en træstub i stuen. Lamper, sofaborde etc hvor naturen er i fokus, som feks bambussofaen foroven. Billeder af stjernehimmel, hav eller naturens planter. Håber det lyder som noget du kunne gå ned i :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TORVEDAG & SILKEBUKSER