FREDAGSTIP: UGENS BEDSTE VINTAGE FUND

VORES LEJLIGHED: GANG/REPOS

repos

Vi er nogenlunde på plads i vores nye lejlighed og har i skrivende stund boet her i knapt en måned. “Vi” er iøvrigt min kæreste, Mads og undertegnede… Og så vores kampfisk Thomas Bo Larsen, som ærligt talt ikke har været til den store hjælp under flytningen. Læs om vores første 3 dage i den nye lejlighed HER.
Selvom vi er godt på plads, er der stadig mange projekter som vi ikke er nået i mål med endnu. Blandt andet vores spisestue og kontor som mangler en del. Og så er der små og store projekter rundt omkring som vi stadig skal have styr på. Vi er så heldige at have fundet en skøn og stor lejlighed i to plan. En lejlighed af ældre dato, med en masse chamerende indbyggede rum og “kringelkroge” – men også en gammel lejlighed, som trænger til lidt kærlighed og hvid maling. Blandt andet trappen op til vores første sal trænger til kærlighed. Da vi flyttede ind var den beklædt med et af de der klassiske grå-nistrede gulvtæpper – men det er heldigvis røget af. Og jeg har fået stort set frie tøjler af vores udlejer i forhold til at male træværk og vægge, så det er ret fantastisk at kunne få lov til at renovere lidt på lejligheden, selvom vi ikke ejer den. På førstesalen i vores lejlighed har vi et stort repos/gangområde som indeholder en del indbygget skabsplads. Og som jeg nu har fået indrettet lidt hyggeligt. Ud over gangområdet har vi også et badeværelse og vores soveværelse på førstesalen – begge dele skal I nok få at se på et senere tidspunkt.

img_9893
1
img_9901 img_9910
2

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSTIP: UGENS BEDSTE VINTAGE FUND